SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

smrt si nijak nepředstavuju - raději si nevytvářím si žádné domněnky
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Killdozer píše:krokodile: divoke detstvi, ze? ono clovek si v deseti ani moc neuvedomuje jak hazarduje se zivotem. a nestiha se divit, kdyz o nej prijde:)..
Tak trochu, ale řekl bych průměrně... často jsme se stěhovali, vystřídal jsem 5 základek, takže jsem věčně neměl žádný kamarády, potloukal se po lesích, stožárech atd. :) ale bavilo mě to. A kamarády jsem si už taky našel
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Když už se tu bavíme o smrti atd. upadli jste někdy do bezvědomí? Omdleli? Zkoušeli holotropní dýchání? :twisted: Já se spolužákama na ZŠ ano, byli jsme z toho tehdy dost nadšení, zkoušeli na děvčatech... ehm ;-) a nakonec jakožto "novou" věc předvedli třídní :lol:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

krokodile píše:Když už se tu bavíme o smrti atd. upadli jste někdy do bezvědomí? Omdleli?
Zatial sa mi to nepodarilo a bol by som nerad, keby som bol niekedy taky zhuleny/opity/.... ze by sa mi to podarilo. Znamenalo by to, ze nieco nie je v poriadku. :lol:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Nestalo... Ale pry staci, kdyz chvili co nejvic vydychavate vzduch a pak vas nekdo pevne obejme kolem hrudniku :D.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

necrotising_ píše:Nestalo... Ale pry staci, kdyz chvili co nejvic vydychavate vzduch a pak vas nekdo pevne obejme kolem hrudniku :D.
Zajtra tuto metodu vyskusam na svojich spoluziakoch. :twisted:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

krokodile píše:Když už se tu bavíme o smrti atd. upadli jste někdy do bezvědomí? Omdleli? Zkoušeli holotropní dýchání? :twisted: Já se spolužákama na ZŠ ano, byli jsme z toho tehdy dost nadšení, zkoušeli na děvčatech... ehm ;-) a nakonec jakožto "novou" věc předvedli třídní :lol:
jo, do bezvedomi sem padl kdyz sem spal z ty zdi. jinak holot.d. ne. neni to jako ze si das hlavu mezi nohy a dychas dokola stejny vzduch?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Killdozer píše:jo, do bezvedomi sem padl kdyz sem spal z ty zdi. jinak holot.d. ne. neni to jako ze si das hlavu mezi nohy a dychas dokola stejny vzduch?
Napadaj mě asi tři způsoby... doufám že jsou tu všichni dost dospělí na to aby to nezkoušeli, dost nerad bych měl něco na svědomí :) Takže to nezkoušejte (jen pro jistotu), z toho stavu se nemusíte dostat.
Na škole jsme to dělali tak, že člověk si někde v rohu sednul "na bobek" a zrychleně dýchal, pak najednou vstal a další člověk ho chytil za tepny na krku, dotyčný/á "upadl" tak do 5ti sekund... Pak chvíli mimo, proplesknout a Ok (což se ale znova podotýkám nemusí vždy povést) Další verze je tuším rychle dýchat třeba z pytlíku, ale to jsem nezkoušel :twisted:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

krokodile: hmm, jako by některým lidem nestačilo, že je třeba kdykoli může přejet auto :roll: .
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

To je trošičku upravená verze jakýhosi zvláštního japonského cviku. Člověk se rozdýchá co nejvíc může, ddruhej pak k němu přistoupí a zatlačímu na srdce. Dotyčný upadne asi na 5 sekund do bezvědomí a poté se cítí, jako po několikahodinovém spánku. Na táboře nám to ukazoval mistr Take-won da( či jak se to píše) zároveň nás ale důrazně varoval, abychom to sami nezkoušeli)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

MCZ píše:krokodile: hmm, jako by některým lidem nestačilo, že je třeba kdykoli může přejet auto :roll: .
Počkej, to je kritika? Jsem myslel že jsem varoval dost jasně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

krokodile: to je kritika na mladé hazardéry všeobecně ;-) .
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

LordArian píše:Dotyčný upadne asi na 5 sekund do bezvědomí a poté se cítí, jako po několikahodinovém spánku.
Tak to bych chtel zkusit :).
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

necrotising_: ne tak ukvapeně ;-) , Arian totiž neprozradil, jak dlouho ten pocit vydrží ;-) .
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

krokodile píše:Omdleli?
Omdlel jsem jedinkrát a to, když mi napichávali infuzi (divné - tyhle věci jinak snáším v poho a ještě se na to dívám :think: ) - prostě jsem cítil, jak mi z místa toho vpichu najednou stoupá tlak do hlavy, zatmělo se mi před očima...a po měneznámé době jsem se díky sestřičce probral..
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“