Frosty píše:No dnes se mi zdál nějaký sen, který si pamatuji už jen útržkovitě (tuším to byly nějaké potíže s penězmi), ale co si pamatuji velmi jasně, byl závěr toho snu, kdy jsem si řekl - ''jestli tohle není sen, tak jsem pěkně v pr*eli !''
Eh - tak menší edit. Ač se mi to stane tak 1 za půl roku, tak dnes když jsem šel spát, se mi najednou vybavil ten včerejší sen - naprosto přesně.... Houby potíže s penězmi - tedy částečně ano - neměl jsem na zaplacení jízdenky v autobuse, ALE ten autobus byl můj
Ano - byl jsem řidičem autobusu. Ten autobus téměř nebrzdil, vůle v řízení byla tak 50°, ale lidi jsem vozil. I zastavil jsem na našem autobusovém nádraží - lidi vystoupili a já si 'odskočil' do pár metrů vzdálené trafiky (bus jsem ale nezavíral

). Když jsem se za 2 minuty vracel k busu - nebyl tam.
Stál o pár metrů dal na jedné křižovatce. Zběsile jsem ho doběhl, naskočil a zjistil že ho řídí chlap, který byl předtím v tom buse coby pasažér. Chtěl po mě peníze, ale ty jsem neměl. Začal jsem na něj řvát ať vypadne, že já jsem řidič - opáčil, že on taky, i když už 3 roky v důchodu. Zavolal jsem dispečerce a musel si vyslechnout trapné otázky typu - a jak se do toho autobusu dostal atd. Načež mi začala něco vykládat o tom, že to půjde k soudu, a že jestli ten chlap nabourá, tak za to budu moct já, jelikož jsem ten bus nezamkl atd. A v tu chvíly jsem si řekl co jsem si řekl a probudil se...
Jinak si útržkovitě pamatuji i na jakási intermezza, ve kterých jsem byl účastníkem nějaké demonstrace před Plusem
Zdají se vám občas také sny na pokračování? Tím teď nemyslím sen - probudím se - sen, ale sen - druhý den zase sen, který je ale pokračováním toho z minulého dne.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...