Warcraft I, II, III + datadisky

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

MCZ píše:Nebudu ti brát tvůj názor, ale asi mě těžko přesvědčíš, když mi z W3 v paměti nejvíce utkvěly nepřehledné bitvy v dnes už desetkrát překonané a nelíbivé 3d grafice, kde se všichni navzájem řežou, do toho naráží další grupa jednotek a další, hridna se léčí, prchá, kouzlí blesk, přichází skupina trpaslíků s flintama a pálí po nepříteli, ten okamžitě sebere všechn co má, rozmasakruje ji a vrací se ke své předchozí práci a to vše v rámci jedné sekundy ;-) .

bodka 8-)
Už jako zase začínáš? Zrovna jsem si W3 + FT znovu nainstaloval a musím konstatovat, že i po té době mě hodně baví. Přišel jsem na to, že hra za Humany je fajt super a konečně ve skirmishi nedostávám pokouřit :-D .
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Yoshi Snipo
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yoshi Snipo »

4 MCZ: Imho tie neprehladne bitky su iba vecou zvyku, ked si zvyknes tak tam uvidis pekne kazdu jednotku, a radim pouzivat alt a shift ... to s tou sekundou je hlupost, ani skriptami nedokazem prinutit hociaku jednotku, aby to vsetko spravila v tak ratkom case, boje trvaju cca 2 minuty, tie zaciatocne a take zdlhavjsie aj 10 minut, niektore sa vlecu od zaciatku do konca ...

Ak sa ti zda mnoztvo jednotiek vo W3 velke, tak vedz, ze cely Warcraftr 3 TFT obsahuje okolo 8800 jednotiek vratane budov (presne cislo neviem),
aj napriek tomu, ze ich je tak vela, je hra vybalancovana a kazdym patchom sa vybalancovava do detailov, co sa neda o niektorych hrach povedat. A mimoxodom, vzhladom na to, ze kazda strana ma ine jednotky (prakticky uplne ine) je to uctyhodne.

4 sevencreature: jj, pravda, SC a aj SC BW si pametam, blba kampan (dobry pribeh, ale BW malo strasne zdlhavo urobenu kampan s jedinou pointou vinicit absolutne vsio :( ) a obstojny editor, v editore vo W3 strasne rad pracujem.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

MCZ: Chápu,že v BG jsi zvyklý každou půl sekundu mačkat mezerník,ale je to opravdu jen otázkou zvyku a věř,že pokud umíš používat klávesové zkratky a máš dobrý postřeh,není to překážkou...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No ja som mal pri W3 tiež občas nuktanie "medzerníkovať", ale zatiaľ prežívam... :-D
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Yachiko: A jak jsi na tom?? Už sio se dostal do kampaně za Nemrtvé?? Cos říkal Arthasově zradě??
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Teraz som to dosť dlho nehral - nemám príliš čas na rozohrávanie nejaké hry, stále som ešte v kampani za ľudí...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Yoshi Snipo: to s tou sekundou byla nadsázka, ale něco na tom je ;-) . A i tak - 2 minuty trvající boje - to není nic pro mě, to je pořád málo ;-) .

Arian: no právě, mezerníkuju (v případě PST "myšítkuji" pravým tlačítkem a mimo pauzy vyvolávám to geniální kruhové menu :-D ) a zkratky (alespoň základní) se obvykle časem naučím, ale W3 je na mě prostě moc zběsilý..
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:v případě PST "myšítkuji" pravým tlačítkem a mimo pauzy vyvolávám to geniální kruhové menu
Jestli mě na PT něco štve, tak je to to debilní menu :-x Bleh.

Znáte nějaké dobré fan mapy pro W3? Myslím třeba single, nebo nejlépe celé kampaně.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

7c: proč? to menu je skvělé a v jiných IE hrách se pravým tlačítkem (kromě rotace formace, i když to není málo, pravda) nic nedělá, takže tahle funkce přijde velice vhod.

a abych ebyl úplně OT: jo, co se mi na W3 engine líbí je jeho editor a možnost tvroby rozsáhlý kampaní, map, jednotek atd. ;-) (ale to mě stejně nepřesvědčí 8-) ).
Yoshi Snipo
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tak ti poslem moje mapy a presvedcim ta (a ked nebude stacit, tak ti posle mapy killfest2 ...)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jeho nic nepřesvědčí... :roll:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jak říká Arian - nemusíš posílat nic 8-) . Samozřejmě tím nechci nijak shazovat kvalitu tvých map ;-) .
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Právě jsem dohrál kampań za orky a skoro mě to až mrzí: kdo z vás by nechtěl mít hrdinu s 1200 životy,1000manou a regenerací života i many tak velkou,že stačí půl minuta odpočinku pro další boj...
Yoshi Snipo
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

neva ...
4 LordArian: posledna misia = mass air, ja tu misiu zboznujem :-)

ale aj tak, misie za NE su tiez velmi dobre, a nieco tu mam za obr, je dost velky takze pojde cez imageshack, a ano, je to strom zivota s jednym lolom, :-D hadajte, kto je ten lolo ...
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Včera jsem dohrál 4 mise za noční elfy a dneska se chystám do finále. jsem zvědav na závěrečnou misi,minule jsem ji nedal(ale na hooodně starém kompu)
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“