Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria píše:Neferit: Taky bych si dala bonboniéru...já do sebe sypu normální cukr krystal, bo tu nic jiného není :-D
Nic jsi nedostala? Jé, já bych se klidně podělila, ale to máš asi jedno, co? ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Vampiria píše:Neferit: Taky bych si dala bonboniéru...já do sebe sypu normální cukr krystal, bo tu nic jiného není :-D
Kostkovej nemate? 8-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

paradni je sladidlo. aposledni dobou si davam haslerky, ale strudl je strudl.(sam si delam). jinak dneska sem mel good naladu, pac sem docela staahl test z dejaku. dve chyby neni tak spatny.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mám super náladu, právě jsem si zjišťoval, kdy jsou na pražské fildě přednášky religionistiky, které by mě zajímaly, a všechny jsou zrovna když mám volno, a jelikož to mám ze školy stěží 200 metrů, jsem nadšený :dancing:
Všichni kantoři mi navíc odpověděli během 2 hodin a byli velmi milí...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis_CG_thief píše:Všichni kantoři mi navíc odpověděli během 2 hodin a byli velmi milí...
Počkej na zápočty. :twisted:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab: neee, já tam budu chodit jen tak, svobodně a bez povinností, jen poslouchat a vzdělávat se :-P
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis_CG_thief píše:Jab: neee, já tam budu chodit jen tak, svobodně a bez povinností, jen poslouchat a vzdělávat se :-P
Já nevěděl, žes masochistou. :-D
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab: když já mám jako právník tak moooc času... :-P Máme 18 hodin týdně, vždyť je to k smíchu... a učení žádný.
A mě fakt mrzí, že jsem to Brno musel vzdát- tohle mi to bohatě vynahradí, 8 hodin týdně přednášek je víc, než jsem měl tam...
Budu chodit na Filosofii náboženství, Křesťanství, Judaismus, Buddhismus, a pokud bude možnost, tak i na Islám... :-P

Jo a masochista jsem.... hm, nevíš, kdy přijde Vampi v tom koženém oblečku na sraz? :lol:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis_CG_thief píše:Jo a masochista jsem.... hm, nevíš, kdy přijde Vampi v tom koženém oblečku na sraz? :lol:
Jsem si jist, že ti dá vědět. 8-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: V oblečku jen tak nepřijdu - člověk, co mi to měl zařizovat je teď nějaký čas v Británii...ale do něčeho zajímavého se v pátek možná navleču, už není taková kosa :angel:

Hmm, jinak mám docela dobrou náladu, i když de facto vůbec nemám proč :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria píše:Ajantis_CG_Thief: V oblečku jen tak nepřijdu - člověk, co mi to měl zařizovat je teď nějaký čas v Británii...ale do něčeho zajímavého se v pátek možná navleču, už není taková kosa :angel:

Hmm, jinak mám docela dobrou náladu, i když de facto vůbec nemám proč :-D
Hej, tak ten koženej obleček ti nežeru. To spíš já dojdu na sraz v kroji do izraelských tanců :-?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit: Nebude kožený, ale z trochu jiného materiálu...nuže dočkej času, jako husa klasu ;-) :twisted: já si taky budu muset na něj počkat, neplánovaně :evil:

Ale na zítřejší sraz se těším, pročež mám docela dobrou náladu, do uší mi hraje Sopor Aeternus a pročítám si takové veselé diskuse na jednom webu 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Vampiria: Chudáci maminky...

Já mám teď taky slušnou náladu, páč jsem měl v noci na dnešek 12ti hodinovou noční směnu a teď už jsem vyspinkanej a vysmátej, že to mám za sebou... fíha... :-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: jistě Tě taky vyděsila ta silvestrovská zpráva, že zena-in bohužel končí :twisted: :lol:

A dobrou náladu mám taky, bo zítra vyrážím do Prahy, kde se bude dít spousta zajímavých věcí :boohoo:

Hamster: kde směnuješ? Resp. kde mají důvěru svěřit něco člověku jako Ty? ;-) :lol:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Ajantis_CG_thief píše:Hamster: kde směnuješ? Resp. kde mají důvěru svěřit něco člověku jako Ty? ;-) :lol:
Radši se drž židle... Správa uprchlických zařízení MVČR! :-D Levičácká infiltrace... snad mě neprásknete... :-P
Zamčeno

Zpět na „Archivy“