Láska, sex a něžnosti
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hezky
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
je vec kazdyho jak se k cemu postavi... a sme skoro zas u svobody slova... urcite ste slyseli o tech karikaturach Mohameda... a prave takovyhle blbosti muzou zapricinit, ze jeden clovek de a zabije nekoho koho v zivote nevidel jen proto, ze ma nejakej nazor, nebo ze neni muslim... myslim, ze vztahy mezi narody dost ochabuji... meli bysme s tim neco delat... 

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Co na to říci - hledej šmudlo 
Ad link - jako každý vtip to využívá zjednodušeného zkarikování některých výrazných znaků určitých (možná, že i ojedinělých) subjektů k pobavení Cool . A se svojí přírodní barvou vlasů aneb United Colours of Vampiria jsem tímto naprosto neklasifikovatelná
Btw. hardwarové blokování služby fuck, to je vážně masakr
Taková příhoda........dnes jsem na chatu potkala jakousi slečnu, nějak z ní vylezlo, že je to současná (no, nyní vlastně již bývalá..) "žena" mého opravdu výborného přítele, téměř bratra......začala ze mne páčit informace o něm + tak trochu fňukala, že neví, proč spolu jsou, že ho má ráda, ale že jeho jednání jí ubližuje a že ji pořád kritisuje
no onen přítel mi zase nedávno sděloval, že je pěkně labilní a dost často si s ní neví rady, tedy na své "co s tím" ode mne dostala odpověď, že ta jejich společná existence je IMHO zvěrstvo a duševní masochismu, jestli je to baví, tak prosím, ale já osobně to považuji za zbytečné sebetrýznění, načež se ona sebrala, šla mu zavolat a vzápětí mi volal on, že je konec a že jsem jim k tomu asi trochu pomohla, za což mi je tedy on vděčný. Tak tedy, ještě ke všemu rozvracím vztahy 

Ad link - jako každý vtip to využívá zjednodušeného zkarikování některých výrazných znaků určitých (možná, že i ojedinělých) subjektů k pobavení Cool . A se svojí přírodní barvou vlasů aneb United Colours of Vampiria jsem tímto naprosto neklasifikovatelná

Btw. hardwarové blokování služby fuck, to je vážně masakr

Taková příhoda........dnes jsem na chatu potkala jakousi slečnu, nějak z ní vylezlo, že je to současná (no, nyní vlastně již bývalá..) "žena" mého opravdu výborného přítele, téměř bratra......začala ze mne páčit informace o něm + tak trochu fňukala, že neví, proč spolu jsou, že ho má ráda, ale že jeho jednání jí ubližuje a že ji pořád kritisuje

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Co máš z toho, já taky nenecrotising_ píše:Hehe... nj :). Ten jejich vztah jsem moc nepochopil ale :).

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?