Oblíbené nápoje

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Bhaall píše:Mno já dřív pil výhradně turka,silnýho jak kůň,bez mlíka a bez cukru...
A tak to piju já teď, teda s půlkou lžičky cukru. To je tak jediné co mě ještě drží při životě... Kdybych vysadil, tak asi umřu únavou... :-D

Jo a zásady při pití alko: pít a nehulit :!: , to je alespoň pro mě absolutě smrtelná kombinace...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

sevencreature píše:Hmmm, mě nevadí, když hulím co to dá a pak kalím co to dá, zato v obráceném pořadí to je peklo :-?
word...
byli jsme s kamosem v knajpe, v pohode pet plzni ale pak jsme dali napul pulgramovy brcko... kvalitni holand mg...
Ticha kocka brehy mele...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Kávu nepiju :-? a zásadu pití alkoholu mám jedinou - kalit s někým, kdo mě vždy odnese někam, kde se mohu v klidu vyspat :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Káva... - prepáčte toľko tých majlíkov, ale keď už to slovo len počujem dostávam sa do tohto pocitu... nikdy mi nechutila, ale raz som si proti migréne musel dať fakti silnú a nejako som to prehnal - šálka bola z polovice čistá káva z balíčka ako prášok a polovica voda... - čo vám mám hovoriť... :-? - a inak malo to presne opačný účinok ako som chcel, káva nezaúčinkovala a od vtedy vždy keď ju zacítim ma ihneď rozbolí hlava...

d127Edit: Domyslete si pár velkých zvracejících smajlíků.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

yachiko: ehm. míň jsi jich sem dát nemoh, že? - vypadá to tu teď strašně. :roll:
jinak kafčo vpoho, ale s mlíkhem.

z chlastu nejradši pivko, ale nepohrdnu sem tam nějakým panákem, takže klasika.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Landor: Ale tie smajlíky ( a samozrejme aj cih kvantita ) vyjadrujú môj ozajstný postoj ku káve... a ten je fakt zlý... ;-) :-D
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Yachiko píše:nikdy mi nechutila, ale raz som si proti migréne musel dať fakti silnú
Kafe na migrénu? Hmm, to jsem ještě nezkoušel. Já jí zažeru valetolem a s kafem to kombinuji jen, když se jedná o ranní migrénu opičí. :-D
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Jab: Káva je vraj osvedčený postup, ale u mňa to akosi nezaberá... :-? - teraz to vlastne už len robí vyššie uvedený efekt...
Mimochdom, nebola to migréna opičia... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Yachiko píše:Mimochdom, nebola to migréna opičia... ;-)
Nějak se mi nezdá, že by měl kofein pozitivní účinek. Spíš naopak. Pravda, on je i v tom valetolu. Ale tam je, aby vyrovnával tlumící efekt jiné látky.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No počkať... neviem či sme sa zhodli v tom čo je to migréna a "migréna"... ;-)
Ty pravdepodobne myslíš tú tzv. migrénu, ktorá je vlastne obyčajnou bolesťou hlavy napr. po opici...
Táto migréna, ktorú som mal ja je vlastne spôsobená nejakými záhadnými vnútornými zmenami v mozgu, ktorým ešte zatiaĺ žiadni vedci na koreň neprišili a netrpí ňou každý človek... a pri tejto je veobecná povera, že kofein zmierňuje jej účinky, teraz však neviem čo je na tom z medicínskeho hľadiska pravdy...
Alebo sa mýlim?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Yachiko píše:...
Normální migrénou trpím též (občas) a nepřijde mi, že by kofein nějak pomáhal. Spíše tma, ticho a prášek. ;-) V tom valetolu by mělo účinná látka tuším bolest tlumit. Kofein je tam právě z toho důvodu, aby člověk nebyl po prášku unavený (řekl bych, všechno to jsou ale moje teorie).
Na opici samozřejmě prášek na hlavu zabere též (do jisté míry). I když jí rozhodně úplně nezlikviduje. Ale v kombinaci s kávou (tj kofeinem) je to dlouhá léta účinný prostředek, jak se alespoň přiblížit normálnímu dennímu fungování. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Zajímavé - naštěstí normálně bolestí hlavy netrpím. A pokud je někdy ráno příliš brutální, tak je nejlepší to buď prospat nebo prostě bolest ignorovat - nemám potřebu brát aspirin, ibalgin a další léky, které někteří lidé polykají jak lentilky :-?

P.S. Jinak bílou kávu piju kvůli chuťi (kakao ředěné vodou není tak dobré :lol:).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 5.10.2005 2:17, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Káva by se na kocovinu vůbec pít neměla - určitě jste si všimli (tedy aspoň vy, kteří kalíte 8-) ), že po náročné noci vám buší docela rychle až nepříjemně srdce. Tím, že si dáte kávu si zvýšíte tlak, srdce pracuje rychleji a vyčerpává jej to. A pokud má někdo nějaký (i neodhalený) srdeční problém, tak se může srdce poškodit. Nejlepší je prý metoda "čím ses zkazil, tím se sprav" tj. dát si malé množství toho, co jste pili včera, tedy pokud to byl jen jeden druh alkoholu. Kdybych se po té druhé otravě měla spravovat vším, co jsem vypila, tak už tu asi nejsem :lol: . Jinak doporučuji česnečku, nebo jakýkoliv vývar, paralen a lehnout a vyspat se. A večer můžete jít kalit zase :twisted: .
Jsem dokonce vytvořila kalící dietu - večer se strašně opít, přes den bude člověku špatně, tak nebude nic jíst, večer se zase opít...tohle praktikovat týden, tak je hned 10 kilo dole :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petruschka »

Jab: jo, kofein má mít vážně pozitivní účinky. mělo by to být tak, že urychlí účinnost toho prášku proti bolesti. aspoň tak jsem to četl v nějakém popularizačním článku. ale kdo ví, na co vědátoři přijdou zítra, že....

vampiria: kafe po kocovině ne už z toho prostého důvodu, že po chlastu je člověk dehydrovaný a kofein jen odvádí z organismu další tekutiny
...
Calvera
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calvera »

Nejlepší na kocovinu je dát si ráno lahváče. TO se krásně uvolní hlava, pak si dát ještě jednoho, dva a jsem zase v tom 8-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“