).
 ).Naproti tomu "Takk" od Sigur Ros asi nezná nikdo z vás, ale o to více doporučuji. Je to snadno poslouchatelná, příjemná, byť trochu melancholická hudba z Islandu.
Tato kladná recenze hovoří za vše
 .
 .Moderátor: sevencreature
 ).
 ). .
 . , já žel vzhledem ke svému věku naprostou většinu svých oblíbenců od počátků poslouchat nemohl a to i v případě relativně krátce působících interpretů. Hodně často začínám u nejnovějších desek a až pak jdu "ke kořenům". A v případě Moloko i Sigur Ros se tam nejspíše vydám, jsou to vydařené záležitosti
 , já žel vzhledem ke svému věku naprostou většinu svých oblíbenců od počátků poslouchat nemohl a to i v případě relativně krátce působících interpretů. Hodně často začínám u nejnovějších desek a až pak jdu "ke kořenům". A v případě Moloko i Sigur Ros se tam nejspíše vydám, jsou to vydařené záležitosti   .
 .
Nene, štajni jsou náhodou celkem prima.necrotising_ píše:Rammstein sucks
 - zpěvák neumí (nebo alespoń dříve neuměl) příliš zpívat, kytaristé hrají jako roboti neustále dokola pár riffů, bubeník zní jako automat, basu není skoro slyšet a klávesistovy postupy etc. jsou nepříliš originální, texty jsou občas jednoduché až běda, pódiová show a klipy jsou zajímavé, ale občas působí až nechtěně sebeparodicky...ale když všechno tohle dám dohromady, vyloupne se mi docela zajímavá kapela, kterou si občas také ráda poslechnu
 - zpěvák neumí (nebo alespoń dříve neuměl) příliš zpívat, kytaristé hrají jako roboti neustále dokola pár riffů, bubeník zní jako automat, basu není skoro slyšet a klávesistovy postupy etc. jsou nepříliš originální, texty jsou občas jednoduché až běda, pódiová show a klipy jsou zajímavé, ale občas působí až nechtěně sebeparodicky...ale když všechno tohle dám dohromady, vyloupne se mi docela zajímavá kapela, kterou si občas také ráda poslechnu  i když např. takoví Laibach jsou imho 100x lepší, ale Rammstein mají jakési prasácké kouzlo "diese geile Atmosphere"
 i když např. takoví Laibach jsou imho 100x lepší, ale Rammstein mají jakési prasácké kouzlo "diese geile Atmosphere"