BG2: Saerileth

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Takže to stojí za prd... Jednoduše řečeno. A to ses prokousával tou archaickou angličtinou?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi: Tak si stěžuj na CoMu 8-) (chudinka Sillara - to ona je Saerilathinýmm hlasem - tohle ji určitě raní :lol: )

Tafif: Pokud ses někdy díval na NPCProjekt do BG1, tak ve všech dialozích s Dynaheir máš úplně tu samou angličtinu ;-)

poznámka k charismatu: A pak mi někdo bude říkat, že vzhled není všechno :lol: :lol: :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit píše:poznámka k charismatu: A pak mi někdo bude říkat, že vzhled není všechno :lol: :lol: :lol:
A podle Saelireth jsi s přirozeným charizmatem na 15 (a méně) něco jako zlá zrůda.. :eh: :-?

Tafif: Ta angličtina je tak prostinká a kraťoučká, že jsem se jí prokousávat vskutku nemusel :!: 8-) ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi: Teď mě tak napadlo - možná by stálo za pokus na sebe před oním odpočinkem seslat to kouzlo, co ti má zvyšovat charisma (tusím, že se to jmenuje Přátelé). Docela by mě zajímalo, co by na to Edorem řekl 8-)

Pokud tě ale Saerileth nenadchla, zkus nějaký jiný CoM NPC mód - napadá mě třeba Fade, možná to bude lepší ;-)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: To s tím kouzlem by fungovat mohlo (pokud to ovšem není taky nějak ošetřeno :think: ).. - škoda jen, že tentokrát nehraju s kouzelníkama a odpovídající save už nemám :doh: ;-)
Edorem je mi jinak docela sympatickej, bo má moc hezkej meč - škoda jen, že nejde zabít :!: :twisted:

A moje družinka momentálně hlásí plnej stav (a jsem s ní docela spokojenej), tudíž o dalších NPC modech moc neuvažuju..
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:Edorem je mi jinak docela sympatickej, bo má moc hezkej meč - škoda jen, že nejde zabít :!: :twisted:
Teď tě asi zklamu - myslím, že v ToB (pokud se nemýlím, tak s S. musíš mít romanci na odpovídající úrovni), tak tam tě vyzve na souboj (ale pokud ho zabiješ, S. tím moc nenadchneš ;-) )

KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Njn, ale když jsem do Edorema mlátil v Sigilu, tak to ním bohužel ani nehlo :!: :cry:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No, zkoušela jsem Saerileth rozjet, schválně jsem si navolila mužskou hlavní postavu, romance je rozjetá, už jsem proběhla Sigilem, jsem v té podivné lokaci, kde je ten démon, co ji unesl. Démon je po smrti, Edorem má to žezlo (říkal něco v duchu, ať mu ho dám, že prý rozlomí zámky jejího vězení) - a pořád nic! Jenom tam stojí jak trubka a nic se neděje! Co teď (né, Deli si dávat nebudu)?

Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Snese se Saerileth s Viconií?
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Wendeee píše:Snese se Saerileth s Viconií?
Před a po konfliktu mezi romancemi by se snést měly. Bez romance bych řekla, že by neměl být problém ;-)

Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Hm. Najprv všetci na Saerileth peli ódy a teraz ju všetci zatracujú. To sú paradoxy. :lol: :lol: :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Arronax píše:Hm. Najprv všetci na Saerileth peli ódy a teraz ju všetci zatracujú. To sú paradoxy. :lol: :lol: :lol:
Tak to se musím ozvat - já nikoho nezatracuju, jenom se ptám, jak vyřešit menší problém ;-)

KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Jak už jsem zmiňoval výše, tak romanci se Saerileth jsem měl díky nízkýmu základnímu charismatu neúspěšnou, ale po stroji Luma Šíleného a poslední Bhaalově slze v Pekle (kdy se mi CH zvedlo na kýžených 16) mi paladinka na začátku ToB oznámila, že je fakt štastná z našeho sňaťku.. - romance sice už dál nepokračovala, ale tenhle dialog mě fakt dostal :!: :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KOFi: No mě na Sarileth dostalo asi to, že jsem k ní poprvé přišel a ona mi řekla, že mě miluje. Tak jsem ten mod radši rovnou odinstaloval :lol: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

7c: Romance mi též připadá zvláštní, ale jako NPC je S. imo fakt výborná.. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“