Film: Peter Jackson
Moderátor: sevencreature
Film: Peter Jackson
Videli jste nekdo Bad Taste aneb Vesmirni kanibalove?=) Je to prvni film(nizkorozpoctovy, domanatoceny) Petera Jacksona - jesli nekdo nezna je to rejza of the trilogie Pana prstenu....... Uz to mam pripraveny na HDD, abych to mohl shlednout.
http://www.baldursgate.ic.cz - web o Baldur´s Gate 1, 2
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bad Taste je super
. Stejně tak i Braindead a morbidní kreslený muzikál (nebo co to bylo) Meet the Feebles. Všechno od P. Jacksona. Kam se hrabou hobiti 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hele a to Braindead je taky komedialniho razu? nebo horor? Nevis jesli se daji ty stary dily Lotra nekde stahnout?
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jdu stahovat=) Stručně rečene Peteruv novy žanr: Jacksonpetruschka píše:josh: horor komediálního rázu :)) spíš žánr sám pro sebe - smích mezi cákanci krve a střev :))

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
King Jackson, King Kong.
Jsem uchvácen. Impozantním a "lidským" Kongem, krásou Naomi Watts, nádhernými prostředími (New Yorkem 30. let a džunglí a kamenným městem Ostrova lebek), děsivými domorodci, efektními dinosaury, povedenými akčními sekvencemi i několika scénami, jimž jistě bude vytýkán patos, hraní na city či tak něco, ale to je mi fuk
(Kong obdivující západ slunce je parádní
) PJ mě opět dostal, čemuž jsem se pochopitelně vůbec nebránil a užíval si celých 190 minut (ke stopáži směřuji jedinou "výtku" - byla-li by o cca 15 minut kratší, filmu to mohlo jen prospět).
Kong is king a dostává ode mě 9,5/10.
Jsem uchvácen. Impozantním a "lidským" Kongem, krásou Naomi Watts, nádhernými prostředími (New Yorkem 30. let a džunglí a kamenným městem Ostrova lebek), děsivými domorodci, efektními dinosaury, povedenými akčními sekvencemi i několika scénami, jimž jistě bude vytýkán patos, hraní na city či tak něco, ale to je mi fuk

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
100%ní souhlas, ten film je prostě vynikající, jediné co mi vadilo byl občas až příliš lidsky se chovající Kong a u triků v New Yorku byly občas poznat miniatury, ovšem džungle je parádní, hlavně ta havěť co tam žijeyenn píše:King Jackson, King Kong.
Jsem uchvácen. Impozantním a "lidským" Kongem, krásou Naomi Watts, nádhernými prostředími (New Yorkem 30. let a džunglí a kamenným městem Ostrova lebek), děsivými domorodci, efektními dinosaury, povedenými akčními sekvencemi i několika scénami, jimž jistě bude vytýkán patos, hraní na city či tak něco, ale to je mi fuk(Kong obdivující západ slunce je parádní
) PJ mě opět dostal, čemuž jsem se pochopitelně vůbec nebránil a užíval si celých 190 minut (ke stopáži směřuji jedinou "výtku" - byla-li by o cca 15 minut kratší, filmu to mohlo jen prospět).
btw: doporučuji na to jít do kina s co největším plátnem, ta džungle,západy slunce i New York na konci za to opravdu stojí
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Viděli jste Meet the Feebles? Plyšáci, drogy, sex, romantika, Vietnam, paparazzi moucha vyvolávající kompromitující fotky v záchodové nádržce, píseň oslavující sodomii, masakr etc., etc. Famózní jízda od Petera Jacksona - doporučuji 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]