Firkraag: V něčem? Ve všem nehledala jsem nic, to byla nekonečná nepravděpodobnost
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ajantis_CG_Thief: no...ehm...já jsem sadistická jen na ženy ale dominantní na všechny
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Takze to shrnem tak ze lid sigilsky Valentyna neslavi. Sme tu vsichni asi zleho presvedceni Aspon usetrime za ty blbosti s kterejch sem se rano malem poblil kdyz sem vesel do obchodu
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Firkraag píše:Takze to shrnem tak ze lid sigilsky Valentyna neslavi. Sme tu vsichni asi zleho presvedceni Aspon usetrime za ty blbosti s kterejch sem se rano malem poblil kdyz sem vesel do obchodu
Imho nemusím být vůbec zlého přesvědčení abych něco takového neslavil. Nebo ty snad potřebuješ nějaký spešl den na to, aby jsi někomu vyjádřil/projevil své city?
Pokud to někdo potřebuje, tak s ním není nejspíš něco v pořádku. A stejně tak pokud si na 'to' někdo vzpomene jen kvůli nějakému svátku, tak je to též v nepořádku..
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Firkraag píše:Takze to shrnem tak ze lid sigilsky Valentyna neslavi. Sme tu vsichni asi zleho presvedceni Aspon usetrime za ty blbosti s kterejch sem se rano malem poblil kdyz sem vesel do obchodu
Imho nemusím být vůbec zlého přesvědčení abych něco takového neslavil. Nebo ty snad potřebuješ nějaký spešl den na to, aby jsi někomu vyjádřil/projevil své city?
Pokud to někdo potřebuje, tak s ním není nejspíš něco v pořádku. A stejně tak pokud si na 'to' někdo vzpomene jen kvůli nějakému svátku, tak je to též v nepořádku..
Nejak mi uniklo kde sem se tohodle svatku zastaval
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
2 necrotising_ :ok,dík za ochotu,už to sosám z Azu, akorát teda je to pomalý, ale kdo si počká, ten se dočká...
Jo, jsem z Otrokowitz , jestli myslíš tohle...
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!