... a potom si to s ňou nejak vybaviť...
 ... a potom si to s ňou nejak vybaviť...   

, ale některé páteční přednášky se budou muset obejít beze mě, rád bych byl doma dřív než v 8
 , ale některé páteční přednášky se budou muset obejít beze mě, rád bych byl doma dřív než v 8 )
 ) 

podařilo se mi dožít 21 let, ačkoliv jsem toto činila a nepatřila mezi 2x zdravé jedince...navíc si myslím, že pravidelné užívání ATB způsobuje, že proti nim organismus otupí a ona ztratí účinnost.
 podařilo se mi dožít 21 let, ačkoliv jsem toto činila a nepatřila mezi 2x zdravé jedince...navíc si myslím, že pravidelné užívání ATB způsobuje, že proti nim organismus otupí a ona ztratí účinnost.Už jsem se pár pilulek šikovně zbavila(vyletěly z oknaVampiria píše:Ave: Doporučuji rodičům ni slova a ATB se nějak šikovně zbavovatpodařilo se mi dožít 21 let, ačkoliv jsem toto činila a nepatřila mezi 2x zdravé jedince...navíc si myslím, že pravidelné užívání ATB způsobuje, že proti nim organismus otupí a ona ztratí účinnost.
 )
 )

Do popelniceVampiria píše:Hmm, tak výplata na konto mi stále nepřišladoufám, že dorazí během dneška, jinak se můžu jít zahrabat