Vampiria píše:navíc se u poga dá světácky potahovat z cíga
Jo, tak tyhle 1,5m vysoký holčičky (původně sem chtěl napsat 14ti letý, ale to bych si naběh...), stojící v kotli fakt zbožňuju. Neni nad škvarek do zad...
Killdozer: Je tu snadná cesta. U Albatrosu nedávno vyšla výborná knížečka. Jmenuje se "Pogo a co vy?" a má celkem omezenej náklad, takže se po tom rychle porozhlídni, protože už to mizí.
Hamster: já ještě nikomu nic nepropálila. Akorát sobě kalhoty, ale to už je dávno (taky na punkové koncerty už pěkně dlouho nechodím) .
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Hmm, asi jsem nikdy nebyl žádnej punker, protože většinu "koncertů" jsme trávil na baru, fotbálkem nebo kdoví čím No vlastně tam taky byla nějaká aktivia před kapelou, ale nevím, jak to nazvat - jestli je pogo něco jako škatule škatule tak možná
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Anthrax píše:Pogo je aspoň pro mě tanec, a to jediný, který zvládám aniž bych se ptal na kroky (no dobře, možná jsou dva, ještě do ska).
Vampi: Při pogu se dá nejen světácky kouřit, ale i hulit nebo posílat dokolečka flašku.
Mě se skáčko líbí, ale hopsat přitom mě nikdy moc nebralo, takže když na nějakým fesťáku vylezou s trumpetama, tak ten čas využívám na doplnění "tekutin", než se půjdu zase poprat.
Hamster: Člověk by se někdy divil, na co všechno jde pogovat...
EDIT: Že umím skáčkovej hops ještě neznamená, že se v něm vyžívám.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion