Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stazujem si na skarede cisla, odmocniny a zlomky, kvoli ktorym sa mi zda, ze mam vsetko zle, cize to skrtam, a potom mi uz nevyjde cas to prepocitat (a jasne, ze som to mal spravne a vo vysledkoch vskutku boli skarede cisla, zlomky a odmocniny) 

Naposledy upravil(a) Elessar dne 15.2.2006 19:26, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ave píše:Ach.......tak na to jsem nepomyslela.Doufám že ne.sevencreature píše:Ave: Doufej, že to nezačala přeměna v licha

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Mna to caka zajtra.Elessar píše:Stazujem si na skarede cisla, odmocniny a zlomky, kvoli ktorym sa mi zda, ze mam vsetko zle, cize to skrtam, a potom mi uz nevyjde cas to prepocitat (a jasne, ze som to mal spravne a vo vysledkoch vskutku boli skarede cisla, zlomky a odmocniny)

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se svým životem jakžtakž spokojen, ale zkusit se má všechno ne?Ave píše:Ale pamatuj na jeden zásadní detail.Já nejsem ty.Jsem se svým životem jakž takž spokojenáKoveras píše:To já bych docela bral.

Jinak si stěžuji na vrátného fabriky Optimit Odry, který mě dnes málem přizemnil závorou při průjezdu vrátnicí. Stihl jsem nabrat otáčky a projet, ale stačil mi ťuknout do vozíku. Nevím, jestli mě neviděl či co.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mi teď berem něco takovýho goniometrie, komplexní čísla, "nádhera", jde mi z toho hlava kolem, ale zatím se mi daří to poměrně ignorovat, dokonce dneska ignorovala i učitelka mě, jelikož mi i přes mou přítomnost napsala neomluvenou hodinuArthalion píše:Mna to caka zajtra.Elessar píše:Stazujem si na skarede cisla, odmocniny a zlomky, kvoli ktorym sa mi zda, ze mam vsetko zle, cize to skrtam, a potom mi uz nevyjde cas to prepocitat (a jasne, ze som to mal spravne a vo vysledkoch vskutku boli skarede cisla, zlomky a odmocniny)![]()
![]()
Nejake goniometricke vety ci ake haved.

Tak to je skvely kusok, ako sa jej to podarilo?MCZ píše:Mi teď berem něco takovýho goniometrie, komplexní čísla, "nádhera", jde mi z toho hlava kolem, ale zatím se mi daří to poměrně ignorovat, dokonce dneska ignorovala i učitelka mě, jelikož mi i přes mou přítomnost napsala neomluvenou hodinuArthalion píše:Mna to caka zajtra.Elessar píše:Stazujem si na skarede cisla, odmocniny a zlomky, kvoli ktorym sa mi zda, ze mam vsetko zle, cize to skrtam, a potom mi uz nevyjde cas to prepocitat (a jasne, ze som to mal spravne a vo vysledkoch vskutku boli skarede cisla, zlomky a odmocniny)![]()
![]()
Nejake goniometricke vety ci ake haved.
.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion, 7c: žádné astrální cestování - tentokrát
, i když jsem si teda z nudy pročítal National Geographic
- ale to nebyla příčina onoho zápisu; prostě jsem porušil zasedací pořádek a sednul si jinde, než bych měl. Což se děje (nejen) v matice pořád a dělá to více lidí. I přes tento fakt zapsala jen mě a ještě jednoho spolužáka, možná ostatní "přehládla", ale spíše se nemohu zbavit dojmu, že to bylo osobní... Ale neměl by být problém přesvědčit třídní, aby to dala pryč, jinak fakt nevím, jak požádám rodiče o omluvenku
.