jj, ten se vážně povedl...yenn píše:Jj, hokej to byl parádní. Ale v přestávce měli střihnout na short track
Sporty
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Myslite ten ceskej? Ten se mi imho moc nelibyl.. Slovaci meli 100x lepsi. Jo vy myslite short track?? Vcera sem na nej koukal v noci a bylo to vazne dobry, jen skoda toho padu. Ikdyz co sem videl tak si za to mohla ta nase zavodnice.Vlasák píše:jj, ten se vážně povedl...yenn píše:Jj, hokej to byl parádní. Ale v přestávce měli střihnout na short track

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Firkraag: jj, parádní byl zejména short track... 
A zejtra jsem zvědavej na Janicu a taky na naše želížko v ohni kombinace
Každopádně se mi letošní OH zase moc líbí - parádní výkony a příběhy (Aamodt, Chang-Changová, Raich... od alpskýho po saně, všude tam něco je
)
No, bohužel mě ale štve, že můj původní plán - být přikurtován u televize od rána do večera vůbec moc nevychází, a tak aspoň zvládám odpoledne a ty večery

Tak dnešní večer, ten bude špicovej - Pluščenko je relativně za vodou, a tak by s klidem v nohách mohl předvést nějakou exceletní jízdu. Osobně jsem ale zvědavej na Lambiela, ten jezdí dost pěkně.alexa píše:Ale krasobruslení je určitě a to si nenechám ujít...![]()
A zejtra jsem zvědavej na Janicu a taky na naše želížko v ohni kombinace

Každopádně se mi letošní OH zase moc líbí - parádní výkony a příběhy (Aamodt, Chang-Changová, Raich... od alpskýho po saně, všude tam něco je

No, bohužel mě ale štve, že můj původní plán - být přikurtován u televize od rána do večera vůbec moc nevychází, a tak aspoň zvládám odpoledne a ty večery

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
alexa: nějak? No kdyby alespoň 'nějak', + - pár akcí mi přijde, jako kdyby byly duší i tělem někde jinde 
EDIT: a celkem mě pobavil výrok komentátora po skončení 1/3 - ''Tak naši dnes hrají velmi vyrovnaný zápas....blá blá...'' To jako viděl kde....?
Švícaři jsou zatím jasně lepší - i kdyby ten gól nedali....

EDIT: a celkem mě pobavil výrok komentátora po skončení 1/3 - ''Tak naši dnes hrají velmi vyrovnaný zápas....blá blá...'' To jako viděl kde....?

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nesmis se na to koukat pres tmave bryleFrosty píše:alexa: nějak? No kdyby alespoň 'nějak', + - pár akcí mi přijde, jako kdyby byly duší i tělem někde jinde

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: