Sporty
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: Zapomněl jsem udat, že fandim v tomto zápase opět Slovákům. Jinak pokud by platili oba, tak 5:4 pro Lotyše, ale to je dohad a spekulace, zápas by se vyvíjel úplně jinak a možná by už dávno Slováci vedli třebas 7:4. Ale Lotyši mají dobrou obranu a časem se jim zlepšuje i útok, rok od roku lepší.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Já Rusákům docela fandim - lajna Dacjuk - Kovaljov - Kovalčuk se mi celkem líbí...Lerek píše:pokud nedej bože vypadneme budu fandit Rusům, sovětská sborná zase řádí!
Jinak - mezi olympijskou parádu bych zařadil včerejší boule a hlavně Kanaďan Bilodeau, který předvedl exceletní skoky. Při druhém si sice sednul, což ho posadilo až na 11.místo, ale ten jeho double-full v jízdě je dokonalý. Škoda, škoda, tomu jsem fandil na zlato...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se divil, kdyby ne.
No teď jsem v očekávání na zápas Česko-Finsko v sobotu. Popravdě nedělám našim velké naděje, ikdyž jim hodně fandím. Nevsadil bych si na ně.

No teď jsem v očekávání na zápas Česko-Finsko v sobotu. Popravdě nedělám našim velké naděje, ikdyž jim hodně fandím. Nevsadil bych si na ně.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Mno z výkonu sudího v zápase Slovensko - Lotyšsko jsem hodně rozladěný. Oba dva góly totiž měli platit...jinak ale samozřejmě opět gratuluju Slovákům.
Já našim zatím ještě věřím. Ta porážka snad pro ně byla kopanec do... a teď se vzpamatujou a budou hrát lépe
Já našim zatím ještě věřím. Ta porážka snad pro ně byla kopanec do... a teď se vzpamatujou a budou hrát lépe
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Preco dva??? Ved iba jeden im neuznaliLordArian píše:Mno z výkonu sudího v zápase Slovensko - Lotyšsko jsem hodně rozladěný. Oba dva góly totiž měli platit...jinak ale samozřejmě opět gratuluju Slovákům.
Už to sem jednou dával Raz. Viz minulá stránka.Cammaris píše:Jestli se chce někdo koukat na hokej a nejen na něj když je u kompu tak může.
Stačí solidní připojení.Tady je ta stránka.
Ps:holandština výhodou

- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Aj... moje chyba ... no já to mám z nezávislého zdrojeJab píše:Už to sem jednou dával Raz. Viz minulá stránka.Cammaris píše:Jestli se chce někdo koukat na hokej a nejen na něj když je u kompu tak může.
Stačí solidní připojení.Tady je ta stránka.
Ps:holandština výhodou

(taky by mě zajímalo kde to Raz sebral ,jestli tam co já...)

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak P. je samozřejmě o třídu výš - když nechybuje, těžko ho někdo porazí. Nicméně letos zřejmě skončí a tim se tak akorát otevírá cesta, pro ty, co jsou za nim. Mezi náma - přijde mi, že poslední léta jezdí P. soustředěně na úspěch (což pak vynahrazuje na exhibicích
), a proto se víc těšim na Lambiela, kterej si tu jízdu docela užívá a má to imho větší šmrnc.
Hm...Lambielovi chybí jiskra a včera to celkem mrvil...
Jinak se už teď těším na exhibice...nemívají chybu. 
A docela jsem zvědavá, jak v krasob.dopadnou ženy...dopřeje si Slucká zlato?ltuhle sezónu je dobrá

Hm...Lambielovi chybí jiskra a včera to celkem mrvil...

A docela jsem zvědavá, jak v krasob.dopadnou ženy...dopřeje si Slucká zlato?ltuhle sezónu je dobrá

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Závod to byl včera docela nervózní a vychutnal si ho snad jen Pljuščenko, ten jel včera fakt dobře. Lambiel byl nervózní, pamatuje mnohem lepší výkony, ale v porovnání s ostatními to bylo celkem jasné stříbro. Nervózní byl bohužel i Joubert, který patří mezi moje oblíbence, a bylo to na něm dost vidět, taková svázaná jízda - každopádně, když se trochu srovná, bude to snad druhej Candeloroalexa píše:Hm...Lambielovi chybí jiskra a včera to celkem mrvil...![]()
Jinak se už teď těším na exhibice...nemívají chybu.
A docela jsem zvědavá, jak v krasob.dopadnou ženy...dopřeje si Slucká zlato?ltuhle sezónu je dobrá![]()

Dvě vsuvky k tomu - hodně se mi líbila jízda Belgičana (Van Der Heeren???), ten jel velmi dobře a taky náležitě vyskočil v pořadí. Druhak, s obavami jsem čekal na jízdu Weira - tenhle chlapík by měl jít k ženám (už pro tu jeho image, jízdu i gesta... jinak ale nic proti

Ad ženy - Slucká je letos docela suverénní, ale bude to mít těžký - Japonky a vždy vylítnuvší reprezentantky USA. To zlato bych jí ale přál.