Tak to nemá chybu!
Naprosto vynikající mise Řeka. Dostat se na druhý konec řeky (pravda - člun není jediný způsob jak se tam dostat

). Filmeček po zabití Crova

co na to říct? Asi bych měl strach se takhle koupat uprostřed pralesa zamořeného trigeny.

A pak přišel zlom. Obrovská mapa, všude plno lávy a hlavně mutantů. Hra se mi v těchto okamžicích docela brutálně zpomalila (rozumněj sekala jako .....), musel jsem snížit na nižší detaily. Nejvíc to imho dělaly ty výbuchy raketometů a lávy samotné. No na posedmý pokus (cca) se mi podařilo to nějak proběhnout a akce ztroskotala na tom skoku přes lávu. Pak cca dalších pět pokusů proběhnout postřílet mutanty (vojáky taky) a nakonec se mi povedl i skok (ale opravdu jen tak tak).
Další překvapení (spíš milé než nemilé) bylo, že po zabití vědce a doktora Kriegera nebyl konec.

Na druhou stranu se mi hned zdálo že to bylo nějak moc jednoduché ho sejmout - stačily cca 3 rány brokem do hlavy. No ale že zradí můj průvodce celou hrou, to bych skutečně nečekal.
Opravdu se hra vyvíjí dobře a cítím, že se blíží konec. Dostal jsem se opět do nějaké kobky plné těch kreatur (ne sevencreatur

).
Takže pokračování zítra.