Pasivní provozování sportu moc nemusim, pokud teda není MS-hokej, nebo něco podobně důležitého tak ne

Co nesnášim, tak teď asi naštvu hodně lidí, ale fotbal, házená, pink-pomk....

Já jsem ten ostatní, i když nijak militantně. Líbíl se mi zápas Sparta-Ostrava, kde nápady (ostravkých) fanoušků byly docela dobré ("Kdo neskáče, není sparťan, hop, hop, hop").Calvera píše:Ono je to jednoduché. U nás jsou sparťani a pak všichni ostatní, kteří spartu nenávidí, to není ani averze, nebo že ji nemají rádi, sparta je prostě nepřítel č. 1, vždycky to byl protěžovaný klub, bohatý, tak se nemůžeš divit. Já neznám nikoho, kdo se zajímá o sport a není sparťan, že by ji pouze neměl rád, on ji nenávidí.
Já si zase myslím (pane Bačo), že volejbal na profesionální úrovni se sledovat nedá. Je to vždy podání-smeč-bod-otočíme a pořád dokola než někdo udělá chybu. Ten amatérštější (ne zase moc) je lepší v tom, že blok občas i uspěje, při směči je míč vídět a dá se na něj trochu zareagovat. Podání jsou střední (nejen padáčky a polosmeče).Jab píše:Já zase nesnáším volejbal a basketbal. Podle mě jde o neskutečně nudné sporty.
Mě nešlo o tu Ostravu, jako o ty pěkný transparenty. Já fotbal sledovat moc nestíhám, a když už, tak je mi jedno, který tam zrovna je.LordArian píše:drake127: Podle mě je o zápasy Sparty s Ostravou v posledních letech větší zájem než o souboje Sparty a Slavie. Nechápu,proč letos nebyl ten duel v televizi