Otázky k modům
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Syf: Prima taktika. Nenapadlo mě, že FE stihnu seslat. Ale je pravda, že jsem utíkal před F. a jejími vlky celkem dost dlouho a nedokázala mě zabít - s uzdravovacími lahvičkami. Takže s Jaheirou by to mělo jít bez problémů také.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Prima taktika z nouze...aby si Cernd nestěžoval. Holt se musí(zvlášť v Tacticu) hledat každá škvírka.
S Jaheirou by to mělo jít taky, jen bude třeba asi víc expů
. já jí měl a nesedla mi, u mě nejslabší postava(proto jsem vzal Cernda, druidy mám rád, ale expit u mulťáku...a navíc má vyvolání prince
)
S Jaheirou by to mělo jít taky, jen bude třeba asi víc expů

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm. Tactics je vážne len pre odvážnych a tak trošku šialených... ako môj zaklínač sólo hru zvláda, už zo mňa Irenicus vysal dušu... je to o dosť ťažšie, tá hra, ale ide to. Som len tak na skúšku rozhoral sólo hru fighter/asassin a
... som si musel nacheatovať expy, bo by som ani ten dungeon neprežil...
Ale zas ako super, to je správny masaker, keď v súbojoch je minimálna šanca na prežitie... len ako tak premýšľam, v sólo zostave to ten fighter/asassin nedohrá.

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- dodo
- Sigilan
ps: ta faldorn je odolna na magiu??? , co tak na nu zoslat hmiz , a tak privolat zopar bestii ako su medvede a elementalii ci nejaka ta driada???
caja bi tak vobec nemohla kuzlit a pokial na sebe mate aj SS tak bi vam asi ani moc nestihla ublizit (cista teoria , nepoznam jej utok)
caja bi tak vobec nemohla kuzlit a pokial na sebe mate aj SS tak bi vam asi ani moc nestihla ublizit (cista teoria , nepoznam jej utok)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ona má na sobě tušim štít archaonů...myslím že to nešlo, navíc není tak moc času - má asi 3 apr, stačej 2 facky a konec...btw, ona nekouzlí, je ve formě pantera...dodo píše:ps: ta faldorn je odolna na magiu??? , co tak na nu zoslat hmiz , a tak privolat zopar bestii ako su medvede a elementalii ci nejaka ta driada???
- dodo
- Sigilan
cece kamo trochu predcenujes moje sili co je to to má asi 3 aprSyf píše:Ona má na sobě tušim štít archaonů...myslím že to nešlo, navíc není tak moc času - má asi 3 apr, stačej 2 facky a konec...btw, ona nekouzlí, je ve formě pantera...
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
Ať žijou readme, že?Arronax píše:Ako tak pozerám, všetci tu hovoria niečo o "povinnosti" mať nainštalovaný mód UB. O čom to vlastne je??? Pridáva to len nejaké nové questy, či aj niečo iné???
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jeden takovej dotaz(když už nejsou Otázky a odpovědi, tak to snad patří se
) - chtěl bych si nainstalovat Tsujathu...už jednou jsem ho měl, ale byl důvod, kvůli kterýmu jsem ho nehrál - expy(má jich moc). Tak bych se chtěl zeptat, jak mu je snížit, pokud možno úpravou modu, abych ho naist. už s méně expama??(že by změna .cre v SK??) Předem dík...on je mi charakterově zajmavej, ale když měl naposled o 1000000 expů víc než družina a jí díval čelenku kouzlem smrti...
A ještě kdybych ho nains., jestli by bylo nutný reinst. Refinementy??
Předem dík

Předem dík

http://www.pocketplane.net/mambo/index. ... Itemid=113
Kdo to zkusí? Možná i já...Ale bez kontigencí a triggerů? Nevím...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já ho vždycky nechávala tak, jak je (expy mi seděly k tomu, co jsem o něm postupně pozjišťovalaSyf píše:Jeden takovej dotaz(když už nejsou Otázky a odpovědi, tak to snad patří se) - chtěl bych si nainstalovat Tsujathu...už jednou jsem ho měl, ale byl důvod, kvůli kterýmu jsem ho nehrál - expy(má jich moc). Tak bych se chtěl zeptat, jak mu je snížit, pokud možno úpravou modu, abych ho naist. už s méně expama??(že by změna .cre v SK??) Předem dík...on je mi charakterově zajmavej, ale když měl naposled o 1000000 expů víc než družina a jí díval čelenku kouzlem smrti...
Předem dík

ad k Refirements -

Já do toho klidně půjduVelehal píše:http://www.pocketplane.net/mambo/index. ... Itemid=113

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

mám dotaz k modu, asi ub. v questu s holí uzdravování (či jak se jmenuje) jsem se dostal k zabití kouzelníka (nějak od m), potom jsem, jsa napaden, zabil i toho osla překupníka, který u sebe mě plášť, jenž má v popisku, že by z něj měl hrotgar wisewolf(?) radost. kde ho ale sakra najdu? tam, kde jsem ho potkal poprvé (na promenádě) není a nikde jinde také ne.