Otázky k modům
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Chloe má jednu nevýhodu - je zatím jenom pro SoA 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Asi nebyla tak oblíbená, aby se dokončila. Osobně čekám, jestli se dokončí - a pokud, tak kdy - mod Return to Windspear 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že možnost mít i v BG2 známé od Stínových zlodějů z Baldurovy brány je celkem pěkná věc 

No skvělý je proto, že mám ty předměty. Již teď mám 5 scroll bagů, asi 4 gem bagy, jednu taštičku na lektvary (díky G3 Tweak Packu je v Athkale ještě jedna, jen jsem jí ještě neměl příležitost koupit, neboť jsem tu mrchu co jí prodová nezastihl), dva opasky na munici (jeden opět z Tweak Packu) a bezednný pytel. A to jsem ještě nevyšel z města (krom cesty pro Valygara).
A stejně mám např. ty pouzdra na svitky plný...
A stejně mám např. ty pouzdra na svitky plný...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, instalujete někdo "Multi-Class Grand Mastery" z Ease of Use?
Zajímalo by mě, jak je to z hlediska pravidel ADnD? Protože třeba multi F/M není nikterak omezovaný z hlediska mága, ale jako bojovník je omezený poměrně značně
Na druhou stranu tahle komponenta je docela dost přehnaná, když by to umožňovala každé postavě
Já jsem ji radši neinstaloval - ale u multi Fighterů bych Grand Mastery opravdu uvítal, kdyby to bylo košer - jen nevím, jak je to s pravidly.
Btw je normální, že Anomen (klerik) může mít Grand Mastery?!
Edit: Opraveno - díky Razi.
Aha, super, že může mít Anomen Grand Mastery pro Flail
Zajímalo by mě, jak je to z hlediska pravidel ADnD? Protože třeba multi F/M není nikterak omezovaný z hlediska mága, ale jako bojovník je omezený poměrně značně

Na druhou stranu tahle komponenta je docela dost přehnaná, když by to umožňovala každé postavě

Já jsem ji radši neinstaloval - ale u multi Fighterů bych Grand Mastery opravdu uvítal, kdyby to bylo košer - jen nevím, jak je to s pravidly.
Btw je normální, že Anomen (klerik) může mít Grand Mastery?!

Edit: Opraveno - díky Razi.
Aha, super, že může mít Anomen Grand Mastery pro Flail

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.2.2006 14:27, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
7c: Nemyslíš spíše Multi-class Grand Mastery?
ad. Anomen - jo je to normální, jakmile se mu znovu aktivuje povolání bojovníka
ad. Anomen - jo je to normální, jakmile se mu znovu aktivuje povolání bojovníka
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END