Taktika a souboje v BG
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://havy.wz.cz/bg/bg_planetars.jpg
Hmmm, mají šíleně kouzel, detect invisible by script, Silver Sword, regeneraci a permanentní Haste
Čili jsou "celkem" užiteční 
Hmmm, mají šíleně kouzel, detect invisible by script, Silver Sword, regeneraci a permanentní Haste

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Assassin: Netuším
V žádné modu, co jsem instaloval nebyla zmínka o vylepšených planetarech...
Mám Tactics, Ascension, Kelseyho, Tashihu, Solaufenina, UB, IU, EoU (jen Item stacking, You Must Gather... a přeskakování snových a dějových sekvencí).

Mám Tactics, Ascension, Kelseyho, Tashihu, Solaufenina, UB, IU, EoU (jen Item stacking, You Must Gather... a přeskakování snových a dějových sekvencí).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.2.2006 11:18, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
7c: Nemáš "Summonning Limit Removal" z D0Tweak modu?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Raz: Nemám.
Assassin: Já je normálně nepoužívám - tohle jsem si jen blbnul, když jsem plnil Ritual - ale stejně jsem je nepotřeboval - je to dost jednoduchej quest. Počkej a jak, bez modů, když máš Solaufeina - nejsilnější NPC z celé hry
EDIT: Už jsem na to přišel!!!
Normálně taky můžu povolat jen jednoho Planetara. Ale když Summon Planetar kouzlí projekce (vyvolaná kouzlem Project Image), tak jejich počet není omezen
- přesně jak je to vidět na screenshotu - schválně to vyzkoušejte 
Heh, Project Image je asi nejmocnější kouzlo ze všech - co jiného ti umožní hrát si s Time Stopy celý den?
Assassin: Já je normálně nepoužívám - tohle jsem si jen blbnul, když jsem plnil Ritual - ale stejně jsem je nepotřeboval - je to dost jednoduchej quest. Počkej a jak, bez modů, když máš Solaufeina - nejsilnější NPC z celé hry

EDIT: Už jsem na to přišel!!!

Heh, Project Image je asi nejmocnější kouzlo ze všech - co jiného ti umožní hrát si s Time Stopy celý den?

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.2.2006 11:26, celkem upraveno 2 x.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
k tem devam a planetarum, me sel taky jen jeden.
edit: mozna ze je to vec verze hry...
edit: mozna ze je to vec verze hry...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: