Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ajantis_CG_thief píše:Hm... má nejoblíbenější košile má růžovou barvu... co na tom? (jdou po mně! jdou po mně!) :lol: :lol:
jen to, že růžová košile je mírně čtyřprocentní
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Heh, blbá nálada - teď pročítám různá fóra o antidepresivech (jedna známá je začala brát) a tam narazíte na opravdu depresivní příspěvky :-?
No místy takový černý humor :wink: (pokud je to váš styl, teda).
Autor: Loser
Datum: 24. 05. 2004 22:41

Berete někdo tyhle AD? Zajímali by mě vaše zkušenosti. Já jsem bral asi měsíc 2*20mg denně. Cítil jsem hroznou otupělost, nebo bych spíš řek, že jsem necítil nic. Prostě jsem jen existoval, bez pocitů, bez myšlenek. Nic se mi nechtělo dělat... všechno mi bylo jedno. Jo, sice jsem neměl depky a chvílema jsem měl takový radostný mánie, ale celkově to moc nepomáhá. Hlavně se mi přestaly zdát sny, prostě ani jeden. K tomu jsem nemoh masturbovat (erekce byla, ale nemoh jsem se vůbec udělat). Teď jsem ty prášky vysadil a jsem zase ve svým... lehký depky, pocity méněcennosti, soc. fobie... ale na druhou stranu se mi zase zdají sny a můžu onanovat... Smutný, jediný co teď v životě mám jsou sny a onanie :(.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

7creature: Haluz. Ten člověk na tom není zrovna moc dobře.
Asi nehraje BG :lol:
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

7c: hlavně, že aspoň může onanovat, to je důležité
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ja mam takove stavy normalne :anxious: . Tedy tu mirnou otupelost a spol., ne ty ostatni veci :-P :lol: .
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Lerek píše:jen to, že růžová košile je mírně čtyřprocentní
Takhle soudit barvy, neřkuli lidi, je strašná kravina.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

sevencreature píše:...ale snadno se zašpiní :-)
Zajímalo by mě, jestlis todle myslel vážně, protože jestli jo, tak bys měl vidět moje listrovský kalhoty... :-D Vidět na tom neni nic a když náhodou jo, tak trocha slin odstraní všechny skvrny dokonale! (Jen se bojim, že v nich nejsou modrý kuličky, který proniknou mezi vlákna...)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Mam blbu naladu, lebo zajtra budem v skole uplne nezmyselne od osmej hodiny rannej do siestej hodiny vecernej. :evil: Kvoli idiotskej praxi s photoshopom, kde aj tak robime to, co sme sa uz davno naucili. :evil: :-x :wall:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hamster: No pokud to není nativní černá, ale uměle vytvořená naneseným bordelem, tak je pravda, že tahle verze se moc nezašpiní :wink:

Ale jinak je na černé vidět všechno světlé. No a pokud navíc nepoužíváš zmíněný WB, tak se taky časem seperou :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

7c: Tak třeba omáčka a podobná strava na tom je vidět hodně, ale to sou věci, který se daj odstranit raz dva. Jinak ale třeba mastnota (která se v polních podmínkách už tak snadno nečistí) na tom vidět prostě neni. Na černý totiž jen stěží uděláš tmavý skvrny :-).

A k tomu seprání... Tak proti tomuhle bych měl jednoduchou obranu... :twisted:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hamster: Tohle AFAIK záleží hodně na materiálu - na něčem jsou mastné skvrny vidět docela dost - lesknou se, mrchy :-x :lol:

No já už delší dobu přemýšlím, že přejdu na špinavě modrou - je nějak v kursu, ale na druhou stranu, zvyk je železná košile :-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hm...co se svrchního oděvu týče...nejlepší je maskáč (tam se nějaká skvrna hravě přidá k těm ostatním...) :lol:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Venku zase sněží...proč já nemůžu radši žít na Siriovi. Tam nesněží :wall:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Byl jsem dýl v práci, neviděl lyžování ani celý hokej. K tomu jsme navíc prohráli a to na náladě nepřidá.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
vypité_oko
Sigilan

Příspěvek od vypité_oko »

2 Sadako: húú,tady se mocně maže :lol:
ale jaxi se nedivím... :twisted:
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Archivy“