Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Na to se nedá říct něco rozumného, protože je to pravda. Prostě pakárna, co k tomu dodat. O skóre mu asi moc nešlo.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
to jsme na tom stejně:))Jab píše:Též 7. A též jsem hrál jen 6-8.
VI je větší,m což je veliké plus, ale není dodělaná pravidly
VIII má také něco do sebe, je taková drsnější, ale VII je vyvážená a dobrá!;)
škoda, že nejde postupovat s jednou družinkou...alespoň 6+7
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo, kde je možné sehnat M&M7? Tím mám na mysli relativně snadno a rychle (ideální je pro mě doporučit nějaký obchod, ale stažením taky nepohrdnu).
Teď vidím, že na (X)zone mají M&M6 za 700,- a to je Sold Out edice
To se zbláznili?
Když už to bylo na Level CD...
Teď vidím, že na (X)zone mají M&M6 za 700,- a to je Sold Out edice

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
7c: A ten můj seznam obchodů tu je asi pro srandu králíkům.
http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... -7/?id=366
sevencreature edit: Promiň a díky - abych to vysvětlil - po tom, co jsem napsal ten příspěvek, tak jsem se hned podíval do toho seznamu obchodů, našel tvoji zmínku o M&M 7 a rovnou jsem ji objednal

http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... -7/?id=366
sevencreature edit: Promiň a díky - abych to vysvětlil - po tom, co jsem napsal ten příspěvek, tak jsem se hned podíval do toho seznamu obchodů, našel tvoji zmínku o M&M 7 a rovnou jsem ji objednal

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sold Out je prostě značka zaměřená na výprodej (odhadl bych to na něco jako "Levné Knihy" u nás) - obvykle to obsahuje krabici (občas jen papírovou minikrabičku s cdčkem v papírovém obalu), manuál v pdf na cd, debilní flashová instalace Sold Out. Jinak řečeno, žádná perla - estetický dojem je jen o něco lepší než stáhnout ISO od nějaké warezové skupiny.Ajantis_CG_thief píše:Hodně to je, ale třeba je to nějaká lepší edice,
No občas mají tyhle krabičky hezké obrázky (třeba Freelancer se mi líbil).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
já se v tom absolutně nevyznám, nechci se hádat, ale pod Win Me jsem měl isntalovány Baldury, které tuším, že obsahují DirectX 9.0 a určitě jsem měl vyšší DirectX než 6.0 (minimálně 7.0 neb mi fachaly MM VIII)necrotising_ píše:Nepomohou. Problem je v tom, ze animace ve hre potrebuji DirectX 6, s vyssim s nespusti. Ten crack zabranuje animacim v tom, aby se spustily, takze vsechno jede, jak ma.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Momentalne hram M&M7 za temnu stranu.Mam problem.... potrebujem z Oblacneho mesta doniest ,,dzbany premeny,, ...z vycvikovych prostor (to su tie Mlzne steny). Su tam 3 portaly,ktore ma teleportuju do 3 dalsich casti ...takze z kazdej casti som zobral kluc,vratil som sa do hlavnej miestnosti ,pouzil 3 kluce na 3 zamky,dvere sa otvoria a su tam sudy a 1 truhla.Zrejme tam by mali byt tie dzbany premeny.Otvorim truhlu a ......NIC. Je prazdna.Tie dzbany by mali byt tam,alebo su niekde inde schovane?
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron