btw: Moje tipy na zlatou medaily jsou prozatím po odehraných zápasech Slováci a Rusové. Když už to nebudeme my (nedělám si plané naděje, že to letos vyjde), tak to přeji našim Slovenským bratrům.

No - dobře snad jen výsledkově. přišel jsem na 12 minutu 2/3 - setrval 5 minut, a zase jsem spěšně od TV odkráčel, jelikož takhle nevzhledný hokej už jsem dlouho nevidělKoveras píše:Tak to vypadá dobře z naší strany.
Keby sme ich asponm vedeli hrat (co sa tyka presiloviek, myslim, ze ich hrame najhorsie... ostatne tymy krasna organizacia, nahravky, strela, gol, my kym sa spamatame, trikrat vyhodia puk z pasma a je koniec)Jab píše:Mmj. podle mě se víc jak polovinu zápasu hrály přesilovky.Elessar píše:Ufff... vyhrali sme, ale vykon to bol mizerny :)
No ty bitky byly dvě. Jedna byla ještě v průběhu zápasu (tuším ve druhé třetině). Pousmál jsem se nad tím, že Vokoun šel "zkorigovat" ten chuml a italský brankář, vyjel hned ze střídačky, aby nebylo přečíslení mlátících se hráčů. Jenže Vokoun neměl vůbec v úmyslu se rvát, tak si jen "potřásli" lapačkou a hrálo se dál.Frosty píše:Koveras: na tu 'šťouchanou' mě máma zavolala - když mi řekla, že zbývá cca 30sec. do konce, tak jsem se musel jen pousmát. I když - Italové tuším tímhle končej, takže 'proč se alespoň nepoprat, když už je o výsledku rozhodnuto', že..?