LordArian píše:Venku zase sněží...proč já nemůžu radši žít na Siriovi. Tam nesněží
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kultury je dost, mě pod ní praskají CD
ať žijí zlozvuky a pochody a dark ambient a dark folk
!
Mě štve ta zima
všude mokro, lezavo...tady v Praze břečka, na Moravě (jihu i severu) zase hromada bílého shitu...kdyby to byl aspoň kokain, dalo by se to prodat
takhle do toho zahučím a vůbec...hmpf. A nejhorší je, že chvíli teď bude jaro a docela pohoda a pak zase bude debilní léto, které nesnáším od podstaty, pak chvíli pohoda podzimu a zase tak pitomá zima a tak pořád dokola....nechtěl by už někdo konečně poručit větru dešti
?
Mě štve ta zima
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
ve všeobecné záplavě pseudokultury je opravdu té pravé kultury málo - ale také mi praskají pod kulturou cedla (a za ten ten Orlík, za ten vám dík)
Vampiria: léto není debilní, je to ideální čas pro nejrůznější kratochvíle na zdravém vzduchu a v bazénu, i když radši mám jaro a podzim - můžu nosit kanady a nepotí se mi nohy
komunisty jsme svrhli a řekli good nigth red side, takže žádné poroučení větru, dešti nebude - to musíš říct "ano" Vojtěchu Filipovi a spol.
Vampiria: léto není debilní, je to ideální čas pro nejrůznější kratochvíle na zdravém vzduchu a v bazénu, i když radši mám jaro a podzim - můžu nosit kanady a nepotí se mi nohy
komunisty jsme svrhli a řekli good nigth red side, takže žádné poroučení větru, dešti nebude - to musíš říct "ano" Vojtěchu Filipovi a spol.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
"Kultůry tu máme hodně ovládané všemi styly, máme vajgly, máme bilboardy a máme taky šmouly..."Firkraag píše:Kultury je hodne.. Ale jaky
http://gh.ffshrine.org?r=23256
ano, přesně tak - bohužel snové marteny jsou v nedohlednuHamster píše:Mám dojem, že tvoje kanady zatim zažily jen jeden podzim...Lerek píše:radši mám jaro a podzim - můžu nosit kanady a nepotí se mi nohy
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler