Noční thread
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: Kdy se mu zachce? To máš blbý, já jelikož jsem neměl patch, tak jedinné na co jsem nesměl kliknout, byla zpráva ''frakce zničena'' a potom ještě na záložku senátu. Jinak hra chodila v pohodě. Vlastně ještě nefungovalo intro a outro.
2 nuke: jj, jsem tu, ale už asi taky půjdu chrnět. Mějte se tu a GN
2 nuke: jj, jsem tu, ale už asi taky půjdu chrnět. Mějte se tu a GN

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nuke: díky
ale možná že jsem se s tím nějak unáhlil. Než jsem si vyčistil kly a očistil se, tak ta únava nějako opadla. Tuším, že jsem to zase 'přelomil' - což je dfcto stav, kdy probdíš 'zalomení' 
EDIT: takže to vidím ještě na malou návštěvu podtemní v IWD2

EDIT: takže to vidím ještě na malou návštěvu podtemní v IWD2

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hihi, nebýt už docela unavená, tak bych si stěžovala, že mě zase posílají spát, ale takhle půjdu do betle celkem ráda
Dobrou

Dobrou

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tady poznávám Fixed factions mód.Frosty píše:Tafif: Kdy se mu zachce? To máš blbý, já jelikož jsem neměl patch, tak jedinné na co jsem nesměl kliknout, byla zpráva ''frakce zničena'' a potom ještě na záložku senátu. Jinak hra chodila v pohodě. Vlastně ještě nefungovalo intro a outro.
Mě to teda spadlo tentokrát poprvé, ale v době, kdy jsem to vůbec nečekal. Zrovna jsem chtěl dobýt Spartu a při nahrávání bitevní mapy se to vyplo. Nejspíš to bude tím módem, který upravuje vzhled sparťanských hoplitů. Asi jsem ho tam dal nějak blbě, nevím totiž jak.
Dobrou.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Eh, no já tam tedy záměrně nějaký mod nedával, ale je možné, že se tam něco vecpalo společně s češtinou, jelikož ty problémy co jsem popsal, začaly právě až po instalaci češtiny.Tafif píše:Tady poznávám Fixed factions mód.Frosty píše:Tafif: Kdy se mu zachce? To máš blbý, já jelikož jsem neměl patch, tak jedinné na co jsem nesměl kliknout, byla zpráva ''frakce zničena'' a potom ještě na záložku senátu. Jinak hra chodila v pohodě. Vlastně ještě nefungovalo intro a outro.
...v 5:00 - hmmmm, jak jsi v té práci dopadl..?nuke píše:Dnes do práce... patrilo by sa ísť spať...