ehm... myslim, ze zo zaciatku staci aspon pravidla...Arronax píše:Ave: A pokús sa hrať i na inej obtiažnosti než na tej najľahšej (![]()
![]()
však to by ma ani nebavilo), bez cheatov, nainštaluj si Tactics, 50 levev rules, Improved Battles a ďalšie... a potom sa uvidí, jaká si dobrá.
![]()
![]()
Obtížnost BG
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Elessar dne 17.2.2006 18:44, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Elessar:Dobře tak mody nejsou cheat.No.
Arronax:Ee.Nemám žádný zájem zjišťovat jak jsem dobrá.Hra je na hraní a ne automat na loadoání
.A vůbec mě to baví tak jak to je.Až mě to nebude bavit tak si zvýším obtížnost....
Arronax:Ee.Nemám žádný zájem zjišťovat jak jsem dobrá.Hra je na hraní a ne automat na loadoání

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- dodo
- Sigilan
powergameri , vsetci ste powergameri, ze vas vsetkich hanba nefackuje , Ave sa vam snazi ukazat pravu cestu , cestu POZNANIA RADOSTI Z HRY , ale vase oci su slepe, lebo vasi nabuchani paladinovia sa nechcu vzdat svojich nabliskanich zbroji, zlodeji nakradnutich zlatakov a vzacnich predmetov , magovia svojich vzneseniiich rooob atd.
hanbite sa
KOLKI Z VAS HRALI BG2 NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI , ... ZDA SA MI TO ALEBO NAOZAJ NIKOHO NPOCUJEM .... ANO PRESNE TAK NIKTO TO NEHRAL , A PRI TOM TO JE MOZNO v skutocnosti ESTE TAHSIE AKO INSAME
KTO , KTO Z VAS SA DOKAZE NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI VZDAT ZBRANE AKO JE NAPR. CELESTIAL FURY Z DOVODU ZACHOVANIA ROVNOVAHI SIL MEZDI HRACOM A JEHO PROTIVNIKMI
KTO , KTO Z VAS DOKAZE NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI ODOLAT POKUSENIU UTOCIT NA FIRKRAGA KED STE IBA NA 9. UROVNI
VSETCI TU ROZPRAVATE O TRUE ROLE PLAYING ,ALE NIKTO NIKTO Z VAS SI NEDOKAZE ODOPRIET RADOST ZO ZISKANIA PREDMETU NIE PRAVE NAJCISTEJSIM SPOSOBM (TIM MISLIM NETRUE RP) , ALE JA VAM UKAAAAZEM CESTU AKO HRAT SKUTOCNI TRUE ROLLE PLAYING V INFINIT HRACH
NAJLAHSIA OBTIAZNOST JE TA CESTA , A UKAZAT SVOJIM PROTIVNIKOM SILU SVOJHO DUCHA ZE DOKAZEM ODOLAT VSETKIM LAHKIM POKUSENIAM A PO CELU DOBU HRI BUDEM UDRZIAVAT ROVNOVAHU MEDZE SILAMI MOJEJ DRUZINI A SILAMI MOJICH PROTIVNIKOV.
ave mas moje uznanie , otvorila si mi oci , dala si mi novi smer
ZACINA NOVA ERA , LEBO SILA SA V SLABOSTI STAVA DOKONALOU
hanbite sa
KOLKI Z VAS HRALI BG2 NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI , ... ZDA SA MI TO ALEBO NAOZAJ NIKOHO NPOCUJEM .... ANO PRESNE TAK NIKTO TO NEHRAL , A PRI TOM TO JE MOZNO v skutocnosti ESTE TAHSIE AKO INSAME
KTO , KTO Z VAS SA DOKAZE NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI VZDAT ZBRANE AKO JE NAPR. CELESTIAL FURY Z DOVODU ZACHOVANIA ROVNOVAHI SIL MEZDI HRACOM A JEHO PROTIVNIKMI
KTO , KTO Z VAS DOKAZE NA NAJLAHSEJ OBTIAZNOSTI ODOLAT POKUSENIU UTOCIT NA FIRKRAGA KED STE IBA NA 9. UROVNI
VSETCI TU ROZPRAVATE O TRUE ROLE PLAYING ,ALE NIKTO NIKTO Z VAS SI NEDOKAZE ODOPRIET RADOST ZO ZISKANIA PREDMETU NIE PRAVE NAJCISTEJSIM SPOSOBM (TIM MISLIM NETRUE RP) , ALE JA VAM UKAAAAZEM CESTU AKO HRAT SKUTOCNI TRUE ROLLE PLAYING V INFINIT HRACH
NAJLAHSIA OBTIAZNOST JE TA CESTA , A UKAZAT SVOJIM PROTIVNIKOM SILU SVOJHO DUCHA ZE DOKAZEM ODOLAT VSETKIM LAHKIM POKUSENIAM A PO CELU DOBU HRI BUDEM UDRZIAVAT ROVNOVAHU MEDZE SILAMI MOJEJ DRUZINI A SILAMI MOJICH PROTIVNIKOV.
ave mas moje uznanie , otvorila si mi oci , dala si mi novi smer
ZACINA NOVA ERA , LEBO SILA SA V SLABOSTI STAVA DOKONALOU
Naposledy upravil(a) dodo dne 18.2.2006 17:21, celkem upraveno 1 x.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je uvažování...Arronax píše:Ave: A pokús sa hrať i na inej obtiažnosti než na tej najľahšej (![]()
![]()
však to by ma ani nebavilo), bez cheatov, nainštaluj si Tactics, 50 levev rules, Improved Battles a ďalšie... a potom sa uvidí, jaká si dobrá.
![]()
![]()

Souhlasím s Ave, hra je na to, abyste se jí bavili, ať tak, či onak. Není to o tom, dokazovat si, jak jste dobří hráči, nebo kdo je lepší.
Osobně preferuju střední obtížnost (podle pravidel) a bez veškerých módů. V tom nejlépe vynikne atmosféra hry. Dávat si obtížnost, jako je nemožná a ještě to podpořit něčím, jako je Tactics... To už nemá s původním Baldurem nic společného. Jasně, když vás baví potkávat draky na každém rohu, s podporou mágů, běžně sesílajících kouzla 9 úrovně a s automaticky nastavenými ochranami od vašeho vstupu do lokace, hrejte tak, ale říkat něco ve smyslu, že v tomhle případě se uvidí, jak je kdo dobrej, mi přijde naprosto scestné. BG je sice akční RPG, o tom snad ani nemůže být pochyb, ale co je moc, to je moc.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Tactics není ani tak o obtížnosti, jako o zábavě. Na projití normální BG ti stačí využít tak čtvrtinu schopností té které postavy. Třeba já prakticky ani nepoužívám kouzla - beru je trochu jako spestření, ale spíš zbytečné zdržování.
Tj. Tactics není v podstatě moc obtížný
Tj. Tactics není v podstatě moc obtížný

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.2.2006 10:33, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vytvoril sa nám tu docela vtipný klan... nechápem, ako môže niekoho baviť hrať na najlahšej (a ešte s cheatmi). Však je to otrava!!! Po 3x dohraní ma BG prestalo baviť. Lebo už som vždy vedel, čo ma čaká. Módy ako Tactics prinášajú oživenie hry. Novú hru som rozohral len kvôli nemu. A musím povedať, že ma to opäť baví. Ale zamieňať to s powergaming-om...
Powergaming je skôr nacheatovanie si predmetov, vlastností, hranie na najlahšej obtiažnosti... imho.

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: Powergaming - nemá s cheatováním nic společného. Je to v podstatě jen způsob hry, kdy chci mít co nejsilnější postavy - ale v rámci možností hry.
Cheatování s tím nemá nic společného - cheatování maximálně kazí hru a po pravdě popírá samotný význam powergamingu - proč by se normální člověk namáhal, když může potřebné věci nacheatovat
A je to teda pěkně těžká záležitost - až budeš mít legálně ve Falloutu 2 s hlavní postavou 800 hitpointů, tak se vrať a můžeme si o PG popovídat
A jestli tohle kazí podle tvého názoru hru, tak to prostě nedělej - ale nevím, proč do toho musíš mluvit ostatním?
Tactics je hra pro PG ne pro RP
Cheatování s tím nemá nic společného - cheatování maximálně kazí hru a po pravdě popírá samotný význam powergamingu - proč by se normální člověk namáhal, když může potřebné věci nacheatovat

A je to teda pěkně těžká záležitost - až budeš mít legálně ve Falloutu 2 s hlavní postavou 800 hitpointů, tak se vrať a můžeme si o PG popovídat

A jestli tohle kazí podle tvého názoru hru, tak to prostě nedělej - ale nevím, proč do toho musíš mluvit ostatním?

Tactics je hra pro PG ne pro RP

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 19.2.2006 13:26, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: Cožpak o to, ať si každý kdo chce co che, že... Nejspíše to dotyčné baví, když tak hrají - a proti gustu...
Jen se vždy mohu potrhat smíchy, když začnou mluvit o true-rp apod...
Také mě dostal obranný výrok Ave, že si ''nepřátele poráží sama'' - načež vzápětí napíše, že konzoli používá JEN k nacheatovaní posil. přírůček atd. - LOL
Myslím, že by tedy bylo přesnější napsat ''nepřátelé poráží má silná dvojka - já a konzole''
Tedy - dohady o tom, která obtížnost je ta 'pravá' jsou naprosto bezpředmětné, jelikož každý hraje co ho baví. Já kupř. stejně jako MCZ hraji dle pravidel a zatím nemám nejmenší potřebu si obtížnost zvyšovat či snižovat. Takže narážky na nízkou obtížnost či z opačné strany na 'dokazování si něčeho' s tacticsem jsou mírně mimo mísu. Oba tábory tvrdíte že jde o zábavu, ale přijde mi, že ani jedna strana nechápe, že pro tu druhou je právě zábavnější ten protiklad

Také mě dostal obranný výrok Ave, že si ''nepřátele poráží sama'' - načež vzápětí napíše, že konzoli používá JEN k nacheatovaní posil. přírůček atd. - LOL

Myslím, že by tedy bylo přesnější napsat ''nepřátelé poráží má silná dvojka - já a konzole''

Tedy - dohady o tom, která obtížnost je ta 'pravá' jsou naprosto bezpředmětné, jelikož každý hraje co ho baví. Já kupř. stejně jako MCZ hraji dle pravidel a zatím nemám nejmenší potřebu si obtížnost zvyšovat či snižovat. Takže narážky na nízkou obtížnost či z opačné strany na 'dokazování si něčeho' s tacticsem jsou mírně mimo mísu. Oba tábory tvrdíte že jde o zábavu, ale přijde mi, že ani jedna strana nechápe, že pro tu druhou je právě zábavnější ten protiklad

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- dodo
- Sigilan
jj, s tim plne suhlasim , lepsie sa to ani nedalo povedat:)Frosty píše: Takže narážky na nízkou obtížnost či z opačné strany na 'dokazování si něčeho' s tacticsem jsou mírně mimo mísu. Oba tábory tvrdíte že jde o zábavu, ale přijde mi, že ani jedna strana nechápe, že pro tu druhou je právě zábavnější ten protiklad
- dodo
- Sigilan
ale nie, len ma jednoducho nas...lo ked som videl jak ta ostatni kamenuju, ja osobne napr. na najlahsej obtiaznosti nehram (je za nu postih na skusenosti a powergaming mi uz hrozne vosiel do hlaviAve píše:dodo:S tou pochvalou na mě....to jsi myslel vážně???

takze ako sa vravi
kazdemu podla chuti:):):)