Obtížnost BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

na najlahsej obtiaznosti je postih na XP len v BG1 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

dodo píše:ale nie, len ma jednoducho nas...lo ked som videl jak ta ostatni kamenuju, ja osobne napr. na najlahsej obtiaznosti nehram (je za nu postih na skusenosti a powergaming mi uz hrozne vosiel do hlavi :oops: :oops: :oops: ) , ale ako som spomenul skor , hra je na to abi si pri nej clovek oddichol pripadne si z nej odniesol zopar prijemnich zazitkov , a BG je proste na to ako stvorena:):):)
takze ako sa vravi
kazdemu podla chuti:):):)
Děkuji. 8-) .I tak je to moc fajn
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já též hrávám BG2 na nejlehčí obtížnost a nezřídka i s cheaty, boje mě jednak moc nebaví, druhak jsem na ně slušná lama, takže ty těžší jsou pro mě dosti těžko zkousnutelné.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 26.9.2007 7:12, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Ja hravam na normalnej alebo strednej obtiaznosti a bez cheatov. Sice je to na zaciatku trochu taksie ale da sa to :twisted:
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

na zaciatku ked clovek zacin hru ja podla mna osobne najtahsie hlavne to ze nepozna specialne schopnosti niektorich svojich protivnikov (no a s timto obrovskim informacnim nedostatkom som mal dost velke problemi vo WK), ten zvisok sa uz da vihrat tou spravnou taktikou
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

dodo píše:na zaciatku ked clovek zacin hru ja podla mna osobne najtahsie hlavne to ze nepozna specialne schopnosti niektorich svojich protivnikov (no a s timto obrovskim informacnim nedostatkom som mal dost velke problemi vo WK), ten zvisok sa uz da vihrat tou spravnou taktikou
Tak u tohohle musím jen souhlasit.Když jsem to hrála poprvé tak jsem nevěděla že existuje bg.cz a na všechno,no spíš jen na většinu jsem musela přijít sama.Prostě metoda pokus omyl ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

No - já když hrál BGII poprvé, tak jsem do té doby dfcto žádné podobné RPG nehrál, takže největší neznámou pro mě asi bylo THAC0, záchranné hody atp. Jinak s hraním jako takovým jsem snad ani problémy neměl, jelikož jsem pečlivě prošel tutorial a četl jsem informace, které se zobrazují při nahrávání oblastí 8-) Tam dfcto hráč najde vše k tomu, aby hru úspěšně prošel... Pokud tedy nepřehlédne dosti podstatnou hlášku ''některé potvory jsou imunní atd. atd.'' :-D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Heh... si pamatam, ako som sa desil, ked som zistil, ze sa mi AC znizuje a myslel som, ze to je bug :) Ale to je zase OT...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

Příspěvek od azbest-Lovec nemrtvych »

dodo píše:na zaciatku ked clovek zacin hru ja podla mna osobne najtahsie hlavne to ze nepozna specialne schopnosti niektorich svojich protivnikov (no a s timto obrovskim informacnim nedostatkom som mal dost velke problemi vo WK), ten zvisok sa uz da vihrat tou spravnou taktikou
absolutny suhlas. keby mi niekto pri mojom prvom prechadzani povedal, ze sa vazenie da prejst bez straty hit pointu, tak by som neuveril . teraz ked to hram po niekolkykrat je zabijanie niektorych potvor pre mna malickost, pokial poznam ich slabiny (co poznam). inac odjakziva hravam na obtiaznosti ,,podla pravidiel"
buton

Příspěvek od buton »

Začal sem hrát datadisk ToB a možná se mi to jen zdá,ale protivníci jsou nějací tužší než v SoA . Já vým že některým z vás začínají cukat koutky smíchy,ale mně se to přeci jen zdá že jsou trochu víc vymakanější.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

buton: Nevím, proč bysme se měli smát - koneckonců datadisky bývají obtížnější..

A máš nějaký konkrétní příklad :?:
buton

Příspěvek od buton »

KOFi píše:buton: Nevím, proč bysme se měli smát - koneckonců datadisky bývají obtížnější..

A máš nějaký konkrétní příklad :?:
Zatím sem se dostal do obleženého města Saradush a pod Palác do podzemí a tam mi to přišlo že jsou protivníci trochu víc namakaní.Tak sem zvědavej jaký potvory budou čekat dál.
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

no jo, ti zabijaci v podzemi vedia nastvat :-?
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

V ToB mi (až na Ohnivý obry) protivníci nijak zvlášť vytvrdlejší nepřipadají - spíš jen jich je víc.. :think:

Doteď například nechápu, jaký smysl a význam (z pohledu obtížnosti) má ta menší armáda v Oáze :!: :twisted:
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

veru, ohnivy obri, hlavne ta bitka hned pri vstupe dovnutra hory. to je brutalita, teda aspon pre mna :roll:
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“