Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem za poněkud horšího osvětlení brejlila do knížky a opisovala nějaký překlady a teď mě bolí makovice
já věděla, že to byl blbej nápad... 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, ale to neznamená, že žijem po tměMCZ píše:Neferit: copak nejsi na tmu zvyklá? přeci jen, tvá domovina nejspíše nebude rájem slunečních elektráren.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Musím k doktorovi
kvůli potvrzení o zdravotní způsobilost k práci
vypláznu 300,- (jestli mne tedy vůbec vezme), které se mi natuty nevrátí, jelikož v té práci určitě nehodlám zůstávat 3 měsíce 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Sákryš... nesnáším tělocvik a volejbal
su celá domlácená z toho blbýho bagru (odbíjení zespodu), několikrát jsem schytala balonem do hlavy (takže si připadám značně otupěle) a to mě ještě čekají tanečky
jé, to se zas nebudu moct ani pohnout

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Chachá, užij si
jak už se znám, tak budu ráda, když se po tanečkách doplazím domů
a zítra nebudu moct vylézt z postele, ale co - svět je malej, dokonalej 
jak už se znám, tak budu ráda, když se po tanečkách doplazím domů
Já si říkal, že jsem tě pak nepotkal.Ajantis_CG_thief píše:Tentokrát se k Neferitiným stížnostem na tělocvik připojím i já. Po cca 2 měsících nicnedělání jsem včera vyrazil na florbal- povinnou hodinku a půl jsme si doborovolně zdvojnásobili a dneska nemůžu ani pomalu vyjít do schodů jak mě všechno bolí
Jináč já měl včera po těláku taky dost. Přihlásily se tam nějaké nové holky. Obvzláště taková malá s 1,5 m výšky vypadala tak nějak mile a jen málo něbezpečně.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa sťažujem na zaslepenosť ľudí a zároveň i na olympijské hry v hokeji. Jedna moja kamarátka je priam fanatická fanúšička hokeja (a našej reprezentácie) a už pred zápasom s ČR bola strašene hašterivá a napätá. Počas našeho rozhovoru cez ICQ som sa ju snažil krotiť, že to preháňa. Však v prípade porážky či víťazstva sa nič zásadné v jej živote nezmení. A ona sa na to normálne urazila. Keď som sa to snažil urovnať, tak mi odpísala, že radšej jej mám dať pokoj.
Dnes sme sa mali stretnúť na jednej akcii a ona sa vyhovorila, že "niečo jej do toho prišlo".
Mám silné podozrenie, že slečna sa nám stále hrá na urazenú. Však ju to zas prejde.

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.