kromě jiných blízkých mi umřel mladší brácha, když mu bylo 21...k čertu s tímLordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)

Moderátoři: Sadako, sevencreature
kromě jiných blízkých mi umřel mladší brácha, když mu bylo 21...k čertu s tímLordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
Uz som ti spominal toho znameho, tam bolo najhorsie to, ze som si az postupne uvedomoval, ako a kde bude chybat... :(LordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
Mno jen doufám, že to není přirozená cesta, jak si nahrabat příspěvky. Třeba u tebe mi to divné nepřišlo(Fajn, nechce o tom mluvit) ale když pak to samé udělá dalších pět lidí...sevencreature píše:LordArian: No alespoň vidíš, že smrt je přirozená součást životaA nic vyjímečného
Ano, hlavně prarodiče a tak. Na podzim to byl jeden kámoš... nebylo mu ani 21. Ukončil to sám. Kčertu s jeho matkou a otcemLordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)