když to říkáš...necháme se překvapit...Ajantis_CG_thief píše:Tohle je klišé ještě z minulého desetiletí, ten torpédový styl. Za Forsberga. Dnes už hrají úplně jinak.alexa píše:švédové budou p....ní, ale mají nepříjemnou taktiku, pořád brání a jen ujíždějí..
Sporty
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Já hlavně musím vyseknout obrovskou poklonu brankáři Hniličkovi. Z pozice trojky se vyhoupnout až do role jedničky...jen si vzpomeťe před turnajem, jak se pořád spekulovalo: Hašek nebo Vokoun. A kdyby tenkrát někdo řekl Hnilička, byl by poslán do Bohnic
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lord Arian: ve Fortuně na to, že nastoupí ve čtvrtfinále, byl kurs 10:1.
Já být Hadamczikem, tak dnes do brány pošlu Vokouna. Možná je dobře, že trenérem nejsem
Ještě k zápasu- nevím, zda my jsme hráli tak dobře nebo Slováci tak špatně... Asi se sešlo oboje najednou, Slováci hrají zápas od zápasu úplně jinak. Viděl jsem je proti Rusku i Lotyšsku a bylo to zcela o něčem jiném (o Kazachstánu nemluvě).
Já být Hadamczikem, tak dnes do brány pošlu Vokouna. Možná je dobře, že trenérem nejsem
Ještě k zápasu- nevím, zda my jsme hráli tak dobře nebo Slováci tak špatně... Asi se sešlo oboje najednou, Slováci hrají zápas od zápasu úplně jinak. Viděl jsem je proti Rusku i Lotyšsku a bylo to zcela o něčem jiném (o Kazachstánu nemluvě).
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 23.2.2006 0:23, celkem upraveno 1 x.
Slovaci zramovali celu skupinu bez problemov az narazili na Cechov.
Jediny dovod vidim v jednoduchej veci. Nezalezi na tom, ci je to maly alebo velky zapas, u Slovakoch vzdy vidim akysi komplex voci Cechom.
Uz na zaciatku zapasu sa to dalo pozorovat, hrali s vacsim respektom, az defenzivne a az na konci, ked uz mali dva goly v brane sa zacinali preberat. Tipoval som Cechov a aj vyhrali. A budu vyhravat dovtedy, kym sa Slovaci nenaucia potlacat co i len v podvedomi pocit akejsi menejcennosti. Je to takmer smiesne, ale v ich hre to je jednoducho citit.
Kazdopadne, Cesi hrali dobre, to ma vsak neprekvapuje, ked im Slovaci dali taky velky priestor. Mali prevahu psychicku aj prevahu v hre (co spolu velmi suvisi, vsak?
).
Slovaci boli vsak najlepsim timom v skupine, cim si zasluzia velke uznanie, pretoze sa velmi snazili.
A nakoniec.... Na zaciatku som mal divny pocit, ze vidim dve krajiny, ktore kedysi patrili k sebe, ako proti sebe hraju. Nebol to ziadny sentimentalny pocit, to nie, len mi to prislo divne.
Jediny dovod vidim v jednoduchej veci. Nezalezi na tom, ci je to maly alebo velky zapas, u Slovakoch vzdy vidim akysi komplex voci Cechom.
Uz na zaciatku zapasu sa to dalo pozorovat, hrali s vacsim respektom, az defenzivne a az na konci, ked uz mali dva goly v brane sa zacinali preberat. Tipoval som Cechov a aj vyhrali. A budu vyhravat dovtedy, kym sa Slovaci nenaucia potlacat co i len v podvedomi pocit akejsi menejcennosti. Je to takmer smiesne, ale v ich hre to je jednoducho citit.
Kazdopadne, Cesi hrali dobre, to ma vsak neprekvapuje, ked im Slovaci dali taky velky priestor. Mali prevahu psychicku aj prevahu v hre (co spolu velmi suvisi, vsak?
Slovaci boli vsak najlepsim timom v skupine, cim si zasluzia velke uznanie, pretoze sa velmi snazili.
A nakoniec.... Na zaciatku som mal divny pocit, ze vidim dve krajiny, ktore kedysi patrili k sebe, ako proti sebe hraju. Nebol to ziadny sentimentalny pocit, to nie, len mi to prislo divne.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: jj, ten nebyl jen o chlup. A padnout tam, tak to mohlo být skutečně ještě velmi zajímavé. Myslím, že by se prodlužovalo a to by potom teprve byly nervy
O případných nájezdech ani nemluvím 
Jako živé mám ještě v paměti ty Naganské proti Kanadě... Učebna přírodopisu nacvaklá k prasknutí (vměstnány tam byly tři 9. ročníky a ještě asi polovina osmého + polovina učitelského sboru včetně ředitele
) a po tom co Shanahan nedal jsem se skutečně chvilku obával o statiku té učebny 
EDIT: Firkraag - a proč ten rozmrzelý smajl..?
Byla tam náhodou perfektní atmosféra 
Jako živé mám ještě v paměti ty Naganské proti Kanadě... Učebna přírodopisu nacvaklá k prasknutí (vměstnány tam byly tři 9. ročníky a ještě asi polovina osmého + polovina učitelského sboru včetně ředitele
EDIT: Firkraag - a proč ten rozmrzelý smajl..?
Naposledy upravil(a) Frosty dne 23.2.2006 11:20, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky sme na to kokali v ucebne prirodopisuFrosty píše:Učebna přírodopisu nacvaklá k prasknutí (vměstnány tam byly tři 9. ročníky a ještě asi polovina osmého + polovina učitelského sboru včetně ředitele)
Frosty: Kam si chodil do skoly?
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 23.2.2006 12:18, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Za to má zkušenost praví, že tvůj caharakter není tak pevný jak tvrdíš.Saruman píše:V žádném případě! Taková zkušenost můj pevný charakter zviklat nemůže. I když teda přiznávám, že v poslední době se raději zdržuji v jistém bezpečí domova
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
My sme na to(rozstřel Canada-CZ) koukali v učebně fyziky...nešlo se tam vejít ... vlastně sem to viděl z chodbyFirkraag píše:Taky sme na to kokali v ucebne prirodopisuFrosty píše:Učebna přírodopisu nacvaklá k prasknutí (vměstnány tam byly tři 9. ročníky a ještě asi polovina osmého + polovina učitelského sboru včetně ředitele)
Frosty: Kam si chodil do skoly?
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak... zápas ČR vs SR bol vážne... neprekvapujúci. Presne ako som čakal. Naši hrali ako malé deti.
Akoby mali náskok o 10 gólov. Tiež im chýbala razancia, agresivita i šťastie... no jednoducho veľmi zlá kombinácia. Ale vyzerá to zaujímavo, naši porazili všetkých vo svojej skupine, Česi postúpili z posledného miesta, absolútne sa im nedarilo a výsledok je taký, aký je... vtipné.
Ale nevadí, aj bez pár plechov bude leto!!!
(btw dúfam, že to vyhrajú Rusi a Česi skončia štvrtí
)
Ale nevadí, aj bez pár plechov bude leto!!!
(btw dúfam, že to vyhrajú Rusi a Česi skončia štvrtí
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a zde jeden z názorů od sousedů se Slovenska:
Řada Slováků dnes šla do práce či do školy ve špatné náladě. Měla pocit, že slovenští hokejisté ve čtvrtfinále olympijského turnaje proti Čechům nedostáli svému slibu a na ledě nenechali srdce. Některým fanouškům se zdálo, že si jejich miláčci chtějí během utkání zdřímnout.

Řada Slováků dnes šla do práce či do školy ve špatné náladě. Měla pocit, že slovenští hokejisté ve čtvrtfinále olympijského turnaje proti Čechům nedostáli svému slibu a na ledě nenechali srdce. Některým fanouškům se zdálo, že si jejich miláčci chtějí během utkání zdřímnout.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...