Je možné z rpg hlediska pro hodnou postavu získat CF a balíček mnoha věcí? Já bych řekl že nikoli... I když to tedy dělám (ale odteď se omezím jen na CF, ten démon mající balíček je sympatický jako hodná/neutrální postava bych mu nic neudělal...sbohem 1 000 000 exp. a RoP +3). Stejné je to s CF. Kdyby mě někdo vyhazoval z jeho domu, asi bych odešel.
Velehal: No jak už jsem psal, v Guarded Compound je to podle mého názoru košer - oni tě přímo nevyhazují, ale nabízejí ti několik možností (a s tím bojem jsou docela spokojení řekl bych).
A k DoMT - no ty bys dal démonovi to žezlo, umožňující ti splnit quest pro Helmity?? Já bych o něj především nikdy nehrál. A jakmile mu ho odmítneš dát (až už vyhraješ nebo prohraješ - když vyhraješ, tak na tebe zaútočí sám btw) tak na tebe zaútočí. To se nebudeš bránit?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
s tim hlidanym barakem a cf bych to videl tak, ze pokud chces nejakou fakt dobrou vec, tak si ji proste vezmes. dejme tomu, ze i LG obcas slapne vedle. a pak treba lituje toho co udelal a s kazdym zabitym nepritelem kona pokani...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Slusilo by sa to, ale ako si sa mi nechce vzdat silver swordu.... Ale illithidi su svine, takze asi budem vracat (teda, ehm, cast silver swordu, aby sme sa chapali, ano? :) )....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
No,povedlo se mi (a víckrát) že mi Saemon dal tu čepel 2krát(před vyplutím a pak hned po chapter endu ten samej dialog),takže mu jí nevrátim, zabiju ho, vezmu si jílec, a druhou čepel položim na místo jeho smrti, jako takovou památku
k tomu silver swordu, me to prijde, jako kdyz delate v amkethranu quest s Vongoethem. dovedete tam toho chlápka, ziskate dusi jeho dcery a pak... budto muzete odejit(jako spravna postava, dodrzet smlouvu, hezky fair play) anebo Vongoetha zabit, protoze je to lich co sbira lidske duse. ikdyz predtim uzavrel smlouvu s tim typkem, ze mu jeho dusi da dobrovolne, prece je to lich a kradeni dusi je spatnost. takze ho zabiju... a stejne gityanki. pokazde kdyz se s nima charname setkal, tak na nej zautocili. nema je v lasce, mozna je i trochu rasista. a tak proc by jim mel davat stribrnou cepel?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...