True Role-playing v Infinity hrách

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

ono, to by se pak musely nechavat ty staty tak jak padnou. protoze kdo z nas si pri narozeni nahazoval staty?

a k tem tlacitkum, tlacitka schov a obnov sem pochopil az co sem bg1 dohral :-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

Assassin píše:dodo: Hřích to není, je to herní styl.
:) no to je pravda
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Je možné z rpg hlediska pro hodnou postavu získat CF a balíček mnoha věcí? Já bych řekl že nikoli... I když to tedy dělám (ale odteď se omezím jen na CF, ten démon mající balíček je sympatický jako hodná/neutrální postava bych mu nic neudělal...sbohem 1 000 000 exp. a RoP +3). Stejné je to s CF. Kdyby mě někdo vyhazoval z jeho domu, asi bych odešel.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Velehal: No jak už jsem psal, v Guarded Compound je to podle mého názoru košer - oni tě přímo nevyhazují, ale nabízejí ti několik možností (a s tím bojem jsou docela spokojení řekl bych).

A k DoMT - no ty bys dal démonovi to žezlo, umožňující ti splnit quest pro Helmity?? Já bych o něj především nikdy nehrál. A jakmile mu ho odmítneš dát (až už vyhraješ nebo prohraješ - když vyhraješ, tak na tebe zaútočí sám btw) tak na tebe zaútočí. To se nebudeš bránit? :shock:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

s tim hlidanym barakem a cf bych to videl tak, ze pokud chces nejakou fakt dobrou vec, tak si ji proste vezmes. dejme tomu, ze i LG obcas slapne vedle. a pak treba lituje toho co udelal a s kazdym zabitym nepritelem kona pokani...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Ale ona ta postava neví, že tam je CF...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Killdozer: No to není moc dobrý argument :wink: A především jak píše Velehal - ona to neví.

Škoda, že ten údajný quest nedodělali :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Vracíte část Silver Swordu? Já již nějaký čas, pokud hraji za hodnou postavu, ano.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Slusilo by sa to, ale ako si sa mi nechce vzdat silver swordu.... Ale illithidi su svine, takze asi budem vracat (teda, ehm, cast silver swordu, aby sme sa chapali, ano? :) )....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

No,povedlo se mi (a víckrát) že mi Saemon dal tu čepel 2krát(před vyplutím a pak hned po chapter endu ten samej dialog),takže mu jí nevrátim, zabiju ho, vezmu si jílec, a druhou čepel položim na místo jeho smrti, jako takovou památku :lol: :lol: :lol:
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Velehal: Ano. I když poprvé si ho zase vezmu zpět (když na tebe stejně zaútočí :roll:) - takže ho dám až tomu Wild Mage.

Hmmm, vlastně už si ani nepamatuju, kde je možné najít tu rukojeť :lol:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Čepel vracím.
sevencreature píše:Hmmm, vlastně už si ani nepamatuju, kde je možné najít tu rukojeť :lol:
Že by právě u té druhé skupinky githyanki?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

yenn: Aha, pravda. Tak proto jsem si to nepamatoval 8-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

k tomu silver swordu, me to prijde, jako kdyz delate v amkethranu quest s Vongoethem. dovedete tam toho chlápka, ziskate dusi jeho dcery a pak... budto muzete odejit(jako spravna postava, dodrzet smlouvu, hezky fair play) anebo Vongoetha zabit, protoze je to lich co sbira lidske duse. ikdyz predtim uzavrel smlouvu s tim typkem, ze mu jeho dusi da dobrovolne, prece je to lich a kradeni dusi je spatnost. takze ho zabiju... a stejne gityanki. pokazde kdyz se s nima charname setkal, tak na nej zautocili. nema je v lasce, mozna je i trochu rasista. a tak proc by jim mel davat stribrnou cepel?

Draci doupe ponetu
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja som im ju nedal, ale po skompletovaní silver swordu som ho aj tak nepoužíval.
There is a limit to stupidity.
182
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“