Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

alexa: Ale je to úúúplne presné.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Jeden muj slovenskz kamarad (Annun) prohlasil ze byt slevenske hokejove muzstvo jeho pritulka, tak se s ni vcera rozesel
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jj konečně to byla velká podívaná.
Blahopřeji Čechům k vítězství a vzdávám holt Slovákům za jejich hru a neporazitelnost před tímto zápasem. Hráli velmi dobře a ten komplex z našeho týmu a respekt byl opravdu cítit v jejich hře.
Teď nás čeká zápas se Švédy a vidím to optimisticky. Švédi letos nemají bůhvíjakou formu, imho nejsou těžší soupeř než Slovensko, ať už ten zápas byl ovlivněn čímkoliv.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Koveras píše: Blahopřeji Čechům k vítězství a vzdávám holt Slovákům za jejich hru a neporazitelnost před tímto zápasem. Hráli velmi dobře a ten komplex z našeho týmu a respekt byl opravdu cítit v jejich hře.
při téhle pásaži jsem mírně znejistěl jaké jsi vlastně národnosti...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Lerek píše:
Koveras píše: Blahopřeji Čechům k vítězství a vzdávám holt Slovákům za jejich hru a neporazitelnost před tímto zápasem. Hráli velmi dobře a ten komplex z našeho týmu a respekt byl opravdu cítit v jejich hře.
při téhle pásaži jsem mírně znejistěl jaké jsi vlastně národnosti...
? Asi je Cech. Tak isto by mohol byt Havajcanom alebo Cinanom. Sice nie je, :lol: ale na tom nezalezi. Ale Ty si asi myslis nieco ine, vsak Lerek. ;-)
Ale taketo reci sa sem nehodia, asi by to niekto mal prehodit prec.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Koveras: Tak bacha, Švédov netreba podceňovať... síce s nami prehrali, ale nepochybne čisto z vypočítavosti. Keby si videl ako hrali, tak by si mi dal za pravdu. Dosiahli najľahších súperov a výsledok toho duelu hovorí za všetko... imho to budete mať pekne ťažké.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Arthalion: vidíš, a ani nemusím nic říkat :)

Arronax: švédové ještě uvidí :!:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Lerek: Len aby ste napokon niečo neuvideli vy... ;-) ;-) ;-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Tak pozor! Jsem samozřejmě Čech! :!:
Ale pochválit hru slováků jsem prostě musel, nehráli špatně, ale byli jsme lepší a měli i trochu štěstí v závěru utkání. ;-)
Švédy nepodceňuji a jejich zápasy jsem sledoval. Neřekl jsem, že to bude lehký soupeř, ale imho bychom to měli vyhrát.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

V hokeji bychom dnes mohli vyhrát...takové malé přání pro dnešek... ;-)
Jinak krasobruslení včera mě sklamalo....Slucká mohla mít zlatou... :cry: :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

alexa píše:Jinak krasobruslení včera mě sklamalo....Slucká mohla mít zlatou... :cry: :-? 8-)
To bylo vážně zklamání - hlavně z jízd samotných, ta unylá většina hudebních doprovodů mě drtila a nebylo díky tomu snad jízdy, které by se mi opravdu líbila.
Irina do toho šla skutečně nervózně ala Lambiel v chlapech, bylo to na ní dost vidět. Ovšem jí jsem zlato dost přál, zklámání na ní pak taky bylo vidět...
No, sladká Saša Cohenová (ta fakt rok od roku roste do krásy 8-) ) se taky moc nepředvedla, a tak když se dva perou, směje se třetí - Japonka zajela vážně ze všech nejlíp...

Ale k hokeji - čtvrfinále je za námi, můžu podat své asi lehce kontroverzní teze ;-)

V zásadě řeřeno - bylo to vítězství vůle, štěstí a zkušeností, které máme ze všech světových mužstev největší (x titulů mistra světa, y světových pohárů, z olympiád a nepočítám Stanley Cupy a další - a to vše v úspěšných, neúspěšných i dalších obměnách (MS doma, zvraty, nájezdy, exceletní výkony a propady etc.) - tím se nám skutečně nemůže rovnat nikdo).

A v zásadě, nezvítězili jsme ani tak nad soupeřem - Slováci mi přišli hodně zakřiknutí - jako hlavně nad sebou samými...

Ono totiž, něco v nás imho smrdělo a kdoví jestli nesmrdí pořád - i když vítězstvím by se hrany mohly otupit. Zde je třeba si vážně přiznat, že prostě jsme hokejová velmoc a rovnáme se dalším zemím v jiných sportech, které jsou v těch svých těžko k poražení (asi jako třeba Němci dříve ve fotbale anebo američtí atleti, kteří prostě za každé okolnosti vyhrajou snad všechno...).

brankáři - před turnajem stále znělo Hašek vs. Vokoun. Neskutečné trenérovo dilema. Divil jsem se... Pro mě osobně je Vokoun dobrý brankář, ale Hašek vynikající. A divil jsem se víc, když se objevovaly četné názory, že by měl zvítězit Vokoun, a divil jsem se úplně, když se objevovaly názory "co tam ten dědek Hašek ještě dělá". No, před osmi lety byl Hašek jistě těmi samými povolávan na Hrad... Už tady mi letošní hokej moc nešmakoval.
Mezi námi, vše bylo položené do roviny, kdy je to nakonec ještě špatné, že máme dva dobré brankáře, že by snad ten jeden ani být nominován neměl. Osobně nechápu, zda tuhle frašku řešily jiné týmy s briskní dvojicí i trojicí brankářů... Mít brankáře kanadské trojice Roy-Brodeur-Joseph z Naganu, asi bychom v duchu téhle předolympijské logiky prostě úplně vybouchli (a to ne herně, ale jako republika), protože by to byla zcela nesnesitelná situaci, kdy bychom měli tři výborné brankáře...
To mě štvalo dost... Atmosféra v tomhle nebyla vůbec dobrá... a ani sám Vokoun se nevyjadřoval tak, aby věc spíš uklidnil... Jedno polínko do ohně...

kapitán - trenér nechtěl kapitána zveřejňovat předem; trenér říkal, že céčko dostane ten, koho si zvolí hráči; trenér soptil, když se v tom prostě šťouralo a volal po tom, ať se zbytečně nehledají problémy; trenér paradoxně sám vybičoval problém, kdy se Výborný (ne)zmínil o tom, že kapitán bude on; trenér zvolil za kapitána Langa...
Z tohohle byla pachuť možná ještě větší... Už kolem té demagogie a pak má subjektivní kolem Langa. NIc proti němu, ale že má být kapitánem zrovna ten největší odrodilec z týmu, to mě teda štvalo (štve). A argumenty, že je nejstarší a umí nejlíp anglicky pro diskuze s rozhodčím, mi přišly směšné... Druhé polínko do ohně...

nominace - říkalo se, že nominace nebude zohledňovat hráče za zásluhy (Reichel, Šlégr,...), nicméně nakonec taková byla (Hejduk, Lang...), protože ne všichni měli v době nominace kdovíjak oslnivou formu, a tak to skutečně za zásluhy bylo...
Druhak, absence evropské lajny - imho by se hodila. Nikdy na akcích nezklamala, vždy si hrála svoje zápasy a pouštěla lecjaké affairs z hlavy a prostě hrála. Myslím, že propadácké zápasy ve skupině by mohla nakopnout k lepšímu právě ona... Ale co, no... že tam nebyl můj "jmenovec" Vlasák, to přes srdce ještě přenesu ;-) No, ale možná třetí polínko do ohně...

tým a tedy ten oheň - ono se to postupně začalo říkat, říkala to ve středu třeba i Neumannová, která má s hokejisty docela kontakty. Ono se tak za jeden provaz v týmu netáhlo a ono by ty oba konce nebylo možná těžké vystopovat.
Hašek zmizel a ani se mi nezdálo, že by chtěl na turnaji zůstat. Ba naopak mi to spíš přišlo ve stylu "tak si tu teda mějte toho Vokouna". Přesně v duchu reakce na ty různé zkazky a vyjádření... Ono nakonec, uvidíme, jestli se na staromáku bude v estrádě volat "ukaž mi svůj stehenní sval, hop, hop, hop."
Eliáš zmizel a ani se mi nezdálo, že by chtěl na turnaji zůstat. V předolympijském rozhovoru řekl "když jsem se dozvěděl, že jsem byl dodatčeně nominován, hned jsem volal Davidovi Výbornému a říkám: 'Tak jedu taky, kapitáne.'". Což je dost zajímavé, původní prohlášení Výborného o jeho kapitánství bylo prý dezinterpetované, ale tady Eliáš o něm mluvil čistě jako o faktu.
Namísto toho je kapitánem Lang a možná právě na přání ekipy z Rangers + Kubiny + Vokouna + ???. Takové zvláštní skupinky, která mi připadá, že by si hrála turnaj podle svých představ a přání. Zatímco druhá skupinka, imho bych řekl Výborný, Špaček, Kaberleové, Židlický (+Hašek? +Eliáš?) se kloní spíš disciplíně a systému. A nápadně tohle rozdělení sedí - jak na hráče charakterově, tak na dřívější i současné problémy.

X-krát byl místo tréninku náhradní program, prakticky stále hráči hráli bez organizace a koukali jak vyvoraný myši a zcela bez zájmu. Stejně jako na světovym poháru 96, kde se taky spíš netrénovalo, kde si taky ti a ti dělali, co chtěli, a kde to taky dopadalo výbuchy a výbuchem celkovym...

...rozdíl je doufám v tom, že teď jsme o deset let starší, zkušenější, moudřejší, umíme vyhrávat a tím se to snad srovnalo a budem konečně hrát pořádně a bez předsudků...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

z mého pohledu je každý hráč dobrej a "hvězda", ale dohromady nejsou žádný tým...no, možná se mi to zdá a možná je to jen můj pocit... ;-) 8-)
Ale vyhrát by dnes mohli... :-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Nevidel jsem jediný zápas. To na uvod.

Ze porazime Slovaky jsem tak nejak predpokládal vzhledem k jejich velmi labilní povaze, ne nepodobne te nasi. (viz. jejich fotbalova repre)

A ted k dnesnimu zapasu. Myslim že prohrajeme. Švédi nejsou takový psychouši. A my nejsme až tak v pohode.

Rad bych se mylil. Ale rozhodne preziju i prohru. Zas tak moc me sport nebere.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

A zapít se dá jak výhra, tak prohra... :lol: 8-)
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Jelikož nepiju (z donucení) tak ani jedno... a to mi připomíná, že jsem se ve středu díval poprvé snad po osmi letech střízlivý na hokej, když byl tak důležitý zápas... :)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“