Otázky k modům
A na jakej typ zbraně je specializovaná???Syf píše:Ono Yasraena je na tom jako Sola(Valen je aspoň trochu balancnutá) - narozdíl od subrace - má drowskej MR, ale postihy na světle?? To už autoři nezačlenily.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Jednoduše, Jasper se tě zeptá, zda ho chceš vidět. Když ano, teleportuje tě nejdříve k němu.Elessar píše:Chcel by som sa spytat, ako riesi Dungeon Be Gone Yoshima?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jaké změny se neobjevily?michy píše:Netlučou se mody Longer Road,UB a tactics?Mam je všechny tři(+Saerileth a Tsujathu), ale na nějaký změny popisovaný v readme jsem ve hře nenarazil,ale na nějaký zas jo
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

A,už sem na to přišel...Fakt blbá chyba
radši to tu nebudu publikovat
Ale u všech postav z modu(ted nevim jakýho- jsou tam suna,pondarix u WK,Ritual quest atd...) se mi nezobrazujou texty,jenom prázdný dialogový okna
Má to asi co dělat s tim že se mi při instalaci zobrazilo že nemam soubor DIALOGF.xxx(buh vi co to bylo), ale jen DIALOG.xxx?Kde ho můžu sehnat

Ale u všech postav z modu(ted nevim jakýho- jsou tam suna,pondarix u WK,Ritual quest atd...) se mi nezobrazujou texty,jenom prázdný dialogový okna

Má to asi co dělat s tim že se mi při instalaci zobrazilo že nemam soubor DIALOGF.xxx(buh vi co to bylo), ale jen DIALOG.xxx?Kde ho můžu sehnat

Jestli ti to náhlasilo, že ti chybí dialogF.tlk, pak ztačilo udělat kopii souboru dialog.tlk a přejmenovat ho na dialogF.tlkmichy píše:A,už sem na to přišel...Fakt blbá chybaradši to tu nebudu publikovat
![]()
Ale u všech postav z modu(ted nevim jakýho- jsou tam suna,pondarix u WK,Ritual quest atd...) se mi nezobrazujou texty,jenom prázdný dialogový okna![]()
Má to asi co dělat s tim že se mi při instalaci zobrazilo že nemam soubor DIALOGF.xxx(buh vi co to bylo), ale jen DIALOG.xxx?Kde ho můžu sehnat![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END