necrotising_: No jo, teď čumím na ty obrázky já si HL radši moc neprohlížela a vrazila ho rychla na dno zásuvky
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
MCZ: Já si žádných důvodů proč to hrát nevšimla tak se ptám, kde jsou
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Jak píše necrotising. Quake 2 vyšel o něco dřív než HL, ale na HL se tou dobou už dávno pracovalo (dokonce měl v jednu chvíli vyjít jako konkurence právě Q2, ale nestihlo se to ). Jinak co se tak říká, tak se kompletně předělalo tak 70% Q1 kódu...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
7c: tak těch 70% by dost odpovídalo; velké prostory, jednodušší fyzikální engine (granáty, bedny), pěkné exploze, vychytávky typu manuálně řízené rakety a to nemluvím o Counter Strike, což je kapitola sama pro sebe .
Prave hraju Half-Life 2 a nemuzu se zbavit dojmu, ze ta hra je neuveritelne nadhodnocena... Hraju to jen kvuli, jak by rekl CrowX, dalsimu zarezu na pazbe .
To nie je dojem ale skutočnosť - sú tam použité zaujímavé myšlienky, ale použitie nejakých nápaditých prvkov hru nezachráni pred tým aby bola nudná - po obdržaní gravity gun si možno pár minútiek zablbneš kým si vyskúšaš možnosti použitia, a to je tak všetko - zííííííííív.
Kdyz nad tim tak premyslim, tak OPRAVDU me bavil jen ten zacatek, kdy jste bez jakehokoli vybaveni v dome spolu s dalsimi civilisty a utikate pred vojaky Combine . Coz je, preci jen, trochu malo...
Zajímavé, HL2 je podle mě spolu s jedničkou a s FarCry nejlepší FPS vůbec .
Je tam miliarda skvělých nápadů a jediné co mi tam vadilo jsou dementní vojáci a taky nemá tu perfektní atmosféru jedničky (resp dost nekonzistentní atmosférou, každá kapitola je úplně jiná)
mě HL2 bavil, přece jen se tam bojuje proti šmejdům z vesmíru, dělá se tam revoluce proti orwell-like řežimu a vůbec, je toho tam hodně a každá kapitola mě bavila, rozhodně lepší různorodost než zabíjející jednotvárnost
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
HL2 je super. Já sem ho prošel už as 10x. Grafika pěkná, musí se u toho přemejšlet, občas si v něčem zajezdíš...
škoda že se Gordon pořád nenaučil mluvit.
Jediný co je lepší než HL2 je HL2:DM
Grafika mozna pekna, ale na svem PC ji peknou stejne neuvidim , premyslet jsem u toho do ted nemusel, napr. pasaz ve vznasedla mi prisla strasne dlouha a nudici, ... No a k tomu, ze lepsi je uz jen HL2: DM, se nevyjadruju.