Ty nemas rad matiku?Arronax píše:Firkraag píše:Matika je v poho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Matematika
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já si prozatím nemyslím nic. Tak nějak se protloukám a uvažuju, že se člověk asi musí učit víc než noc před zkouškou. Takže jestli je člověk schopen tohle akceptovat, nemá problém. Jestli mezi ně patřím i já ještě nevím. Jelikož se mi začínat znovu nechce, tak už to tady asi vystuduju.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je přeně muj případ...přišel sem na to, že pro mne je ale jdna noc málo...snad to dostuduju když už sem tam (fav) vlez.drake127 píše:Já si prozatím nemyslím nic. Tak nějak se protloukám a uvažuju, že se člověk asi musí učit víc než noc před zkouškou. Takže jestli je člověk schopen tohle akceptovat, nemá problém. Jestli mezi ně patřím i já ještě nevím. Jelikož se mi začínat znovu nechce, tak už to tady asi vystuduju.
Ony přijdou dvě věci - "jednonoční" učení se vybrousí a praxe v absolvování zkoušek taky - v obém člověk získává semestr od semestru větší praxi /nehledě na to, že je člověk starší, což je taky trochu poznatdrake127 píše:Já si prozatím nemyslím nic. Tak nějak se protloukám a uvažuju, že se člověk asi musí učit víc než noc před zkouškou. Takže jestli je člověk schopen tohle akceptovat, nemá problém. Jestli mezi ně patřím i já ještě nevím. Jelikož se mi začínat znovu nechce, tak už to tady asi vystuduju.

Nicméně je pravda, že to "jednonoční" učení je poměrně účelové pro zkoušky, ale pro trvalejší znalosti to pak už trochu vázne, proto se ho už snažím spíš nepraktikovat než praktikovat (což je trochu souboj vůle

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a jestlipak chodí nakupovat?krokodile píše:He he maminka se vydala na medinu jen aby "už nikdy" neviděla matematiku a obešla se bez ní velmi obstojně (a stále bez ní funguje .)alexa píše:jinak řečeno, bez matematiky se nehneš a tudíž je proto tou královnou věd....![]()
![]()
![]()

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...