Experience Point Cap
This component will prevent your character from going beyond a certain level--you have a choice of level 20 or 30. For a challenge, combine the level 20 cap with Delay High Level Abilities to never get access to UAI and Improved Alacrity.
mám dotaz. dám-li do spell sequenceru např. kouzlo/a na zhoršení záchranných hodů a pak kouzlo kde se nějaký ten záchranný hod uplatňuje, zálerží na pořadí v sequenceru? jde mi o to, aby dojde-li k nějakému "instantnímu seslání", si na to kouzlo, kde se uplaňuje záchranný hod, házel již s oním postihem.
no, tíží, ... víš jaké to je tři týdny nespat ...
to dávám, ale kladu si otázku, zda má takovéto kombo vůbec smysl a není-li pro tato "kombovací" kouzla lepší využití.
azbest-Lovec nemrtvych píše:moja taktika ? nabehnut a rubat a rubat a rubat. v horsom pripade provokovat, utekat a s ostatnymi strielat a strielat a strielat
A co kouzlit,kouzlit?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ja väčšinou kúzlim len ochranné kúzla typu SS, alebo potom odtraňovanie mágie apod. Hra mi s kúzlami príde dosť ľahká.
He who fights with monsters should look to it
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.
To Ave: Vážně ?? ty snad nechodíš od nepřítele k nepříteli a nerubeš ho holí?? By bylo zajmavý zkusit solo Sorcerera, kterej by nepoužíval kouzla. Třeba takovej solo pokus - zloděj - všechny body do pokládání pastí, prof. pointy do mečů, ihned dual na mága a nememorovat kouzla/navlíknout zbroj(třeba z tvrdý kůže) a jít je bít holí bez jedinýho bodu...Kdo říkal že musí bejt Charname nabušenec, proč by to nemohl bejt Bhaalův lempl-zplozenec .
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?