Paráda, dneska jsem se nechala vyvolat v biole a dostala za 1, naši mi nezakázali internet... jenom jedna věc mě štve - psala jsem slohovku, vyprávění a tak jsem psala o 2.pss. Dostala jsem za 2 nechápavá učitelka nechápe moje chybky v pravopise
Trandul píše:Jj, učitelky sou pěkně nechápaví k chybám v pravopisu.
Přesně, nedávno jsme psali diktát a já dostal za 3 kvůli chybám jako:s na konci řádku, chybějící čárka nad í a pak nemohla asi ve třech případech rozeznat s a z tak mi to označila jako chybu!
AlmSiVi: a tomu se divíš? Šak to je (či alespoň za nás a u nás byl) běžný standard. A bylo to naprosto v pořádku...
Jinak dnes - ač mě bolí noha ja cyp, pobolívá v krku, venku je hnusně - mám až podezřele dobrou náladu Tak už jen čekám, kdy se odebéře zase někam do kšá
Naposledy upravil(a) Frosty dne 1.3.2006 12:59, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Hmm, já neumím psacím psát vůbec...a i tím hůlkovým to není moc k přečtení, dysgrafie rulez..de facto rukou psát neumím ...takže profesor, když byl diktát, si mě prostě pak přivolal ke stolu a já zopakovala, co se tam píše a dostala za jedna
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Hehe, no ja navic psal se sklonem doleva, pricemz me ucitelka v 9te tride donutila psat doprava ( ), tim se citelnost meho pisma jeste zhorsila... Ted pisu zas doleva, ale precist to porad nejde . Je sranda se z toho ucit .