...kdo viděl Mulholland drive, tak stačí říct "this is the girl" a budete vědět, o co jde Paráda Vzpomněl jsem si na to zase po středečnim filmu s Naomi Watts
Heh - právě poslouchám The Best of Jefferson Airplane - tedy spíše to mám, jen jako pozadí pro práci, ale do ucha mě udeřila píseň 'Aerie (gang of Eagles)' - nejprve několikrát opakovaným ''aéríííí'' - a v zápětí stejným způsobem několikrát zopakované ''you can fly'' - to už jsem jsem si málem natrhl bránici Ale jinak fajn písnička i album
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Poslední dny poslouchám druhé album Chiasm - Relapse.
Je trochu jiné než prvotina Disorder - jedno z těch, který napoprvé nijak v lavě neuvízne, ale s dalšími poslechy se dostávám čím dál hloub.... Moc fine věc
Pred nedávnom mi kamarátka poslala pesničky Pure Moods. Musím im vystrúhať poklonu, sú naozaj nesmierne silné. V poslednej dobe som bol v neustálom napätí a tak... keď som si pustil jednu indiánsku, tak som okamžite pustil slzy potokom... a konečne mi bolo lepšie. Všetok stres a napätie bolo fuč.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.