ad k psaní - z mně neznámých důvodů si ode mě spousta lidí půjčuje sešity, když si potřebuje něco dopsat a pak to dopadne, že si mě všichni volají, co co znamená, páč v mých sešitech (hlavně v češtině) je skoro každé druhé slovo zkratka a navíc píšu dost drobným písmem (to byla další věc, kterou mi profesorka vyčítá), tak se někdy divím, že to po mně vůbec někdo přečte
Dobrá nálada I: Archív
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na to, že se ještě musím učit chemii (nesnáším vodík
) a biologii (nesnáším houbičky
), brácha mě teprve teď pustil k pc (předtím mě, všivák jeden, k němu pustit odmítal
a tak jsem myslela, že mu skočím po krku a zardousím ho jak Othello Desdemonu) tak mám podezřele dobrou náladu
ad k psaní - z mně neznámých důvodů si ode mě spousta lidí půjčuje sešity, když si potřebuje něco dopsat a pak to dopadne, že si mě všichni volají, co co znamená, páč v mých sešitech (hlavně v češtině) je skoro každé druhé slovo zkratka a navíc píšu dost drobným písmem (to byla další věc, kterou mi profesorka vyčítá), tak se někdy divím, že to po mně vůbec někdo přečte

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Svátek jsem měl caca před týdnem a taky mi jedna věc udělala dobrou náladu - sladké překvapení od překvapivého dárceElessar píše:Mam 'brou naladu, pretoze mam meniny (nie, Svatopluk nie som :) ale mam nanho m.i. aj narodeniny...) a dostal som 500 Sk na some book... Takze zajtra idem vyberat
http://addoncz.gamestar.cz/images/temp/dort1.jpg
http://addoncz.gamestar.cz/images/temp/dort2.jpg
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hurám oficiální verze prezentace Mont Blancu je hotová
A teď, teď se pustím do té neoficiální....a mám chuť se na ní vyřádit...za ty noci, kdy se mi zdálo jak ťapu nahoru v noční košili a kanadách s foťákem a notebookem (tomu říkám výbava)
a obě verze budou dráááhééé....ano, ano

A teď, teď se pustím do té neoficiální....a mám chuť se na ní vyřádit...za ty noci, kdy se mi zdálo jak ťapu nahoru v noční košili a kanadách s foťákem a notebookem (tomu říkám výbava)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam presne naopakVlasák píše:No, já bych spíš řekl, že ani jednou do rokaFirkraag píše:Vlasák: Taky slavis svatek dvakrat do roka?Ale uznávám ho v únoru, kdežto všici mi přejí v červnu
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jedná...dělala jsem ji pro kamaráda, co tam byl (více v akcích na ošt.nzn.cz, skromně-tu jsem tam připravila taky já...Vampiria píše:alexa: Co je to "presentace Mont Blancu"? Se asi nejedná o tu horu
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...