Mohli by mě nechat se vyjadřovat tak jak já chciArronax píše:Ave: Oni narážajú na to, čo si mi napísala...
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jenze nektery si na to hrajou... na vsechny delaj jako kamosi, ale tajne michaji jed...(ja mezi ne nepatrim. dycky delam co si myslim a rikam co si myslim, nekdy je to k neuzitku, ale aspon sem sam sebou)Ave píše:"Na světě není člověk ten,aby se zalíbil lidem všem."Arronax píše:Ach jaj. Dnes som sa opäť dozvedel čosi viac o mojej mimoriadnej obľúbenosti. Podľa jednej spolužiačky som "dementný a trápny", hoci absolútne netuším, čím som si toto milé označenie vyslúžil. Vždy som bol voči nej slušný. Niektorým ľuďom sa človek skrátka nezavďačí.![]()
![]()
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Plně s tebou souhlasímYachiko píše:Sťažujem sa na nenormálne počasie - zima trvá už od polovice novembra. Dokonca aj u nás v meste je vyše 0,5 m snehu ( na neodhŕňaných miestach). A ako by toho nebolo dosť, tak teraz zase husto sneží... už je to na nervy...
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, co jednoho štve, druhýho těší.Yachiko píše:Sťažujem sa na nenormálne počasie - zima trvá už od polovice novembra. Dokonca aj u nás v meste je vyše 0,5 m snehu ( na neodhŕňaných miestach). A ako by toho nebolo dosť, tak teraz zase husto sneží... už je to na nervy...
Dlouhá zima - dobrá zima...
Na počasí si asi začnu stěžovat někdy v polovině dubna, nejpozději začátkem května - jestli se teda nepoštěstí nějaký deštivý jaro.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--