Jak dlouho máte zapnutý počítač?

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Jak často míváte zapnutý počítač?

24/7
5
14%
Ráno zapnu, večer vypnu
16
46%
Zapnu, pracuju/hraju/bavím se, vypnu
14
40%

Celkem hlasů: 35

Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

ono mozne to je, pokud na nem nic nedelas :-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

sevencreature píše:Proč ne? Ale asi máš pravdu, ještě se mi nestalo, že bych skoro rok neinstaloval nic nového (a některé věci vyžadují restart) a nechal počítač jen tak hnít :-)
Afaik o Win 95/98 je známo, že mají ve svých původních verzích omezenou dobu nepřetržitého fungování kvůli nějakému přeteční interního timeru;-)

Computer Hangs After 49.7 Days

SYMPTOMS
After 49.7 days of continuous operation, your Windows-based computer may stop responding (hang).
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vlasák: Jj, W98 jsem nikdy tak dlouho běžet nenechal :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

hmm, já sice spím hned vedle PC ale hučení mi moc nevadí takže comp občas nechám jet třeba 3 dny v kuse
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Komp zapnu hned, jakmile je mi to povoleno a vypnu ho až když už do mě rodiče tak půl hodiny klavírujou, že bych ho měla vypnout :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Neferit píše:Komp zapnu hned, jakmile je mi to povoleno a vypnu ho až když už do mě rodiče tak půl hodiny klavírujou, že bych ho měla vypnout :lol:
Sme dva.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

PC zapinam asi 1 minutu po prichode z roboty a vypinam asi 15 minut pred odchodom do roboty.Ak mam volny weekend ,tak pc bezi cely vikend.Ak mam tyzden dovolenku ,tak bezi cely tyzden.Na tych par hodin ked spim sa to ani neoplati vypinat,vtedy spustim defragmentaciu alebo nejaky antivir :roll:
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

sevencreature píše:Vlasák: Jj, W98 jsem nikdy tak dlouho běžet nenechal :lol:
Protože Windows 98 tak dlouho běžet nedokážou. Toto je už jen jakási pojistka, kdyby i ostatní metody jak je shodit selhaly.
Žralok, který štěká, nekouše.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

:lol: :lol: :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

drake127 píše:Protože Windows 98 tak dlouho běžet nedokážou. Toto je už jen jakási pojistka, kdyby i ostatní metody jak je shodit selhaly.
:-)

raider : U mňa je to podobné. Nehovoriac otom, že sťahovanie je rýchlejšie v noci 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127 píše:Jj, jenže na linuxu myslím můžeš restartovat jednotlivé komponenty snad kromě jádra a systém zůstane funkční.
No doufejme, že tohle se ve Windows Vista opravdu změní - většina ovladačů se má přesunout z kernel módu do user módu - tj. větší bezpečnost a stabilita :-P 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

sevencreature píše:No doufejme, že tohle se ve Windows Vista opravdu změní - většina ovladačů se má přesunout z kernel módu do user módu - tj. větší bezpečnost a stabilita :-P 8-)
Jak se může ovladač přepnout do user modu, když je to ovladač *hardwarového* zařízení?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Jasně, takže je tam slovíčko most drivers , které následuje část Things that run in Kernel mode are prevented from installing without verified security certificates, což znamená, že no-name ovladače od dokonalé zvukovky z číny prostě nerozběháte. A myslím, že hardwaru, který nemá HWQL je ještě docela velké procento (např. moje (docela dobrá) zvukovka Genius SM 5.1).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127: Já tě nebudu nutit, abys Vistu instaloval :lol: Klidně si dál v linuxu zahřívej svůj pravěký hardware :mrgreen: :wink:

Mě tenhle článek docela potěšil a nabyl jsem dojmu, že Vista (no dobře, do té doby jsem znal pouze ten název, no :lol:) nemusí být tak špatná věc. Obzvlášť pokud si člověk bude moci upravit instalaci stejně jako třeba u XP a odstranit přebytečný balast (plevel).

No budoucnost ukáže :-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“