Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Po včerejší/dnešní cestě autem z Prostějova mohu zodpovědně prohlásit, že nenávidím zimu
Ale až doteď jsem ji měl docela rád. Mrazivý vzduch, jasná obloha... má to něco do sebe. Pokud netrvá půl roku

Ale až doteď jsem ji měl docela rád. Mrazivý vzduch, jasná obloha... má to něco do sebe. Pokud netrvá půl roku

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 5.3.2006 12:28, celkem upraveno 1 x.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi celkem vyhovuje, že se nám to tu (aspoň zatím) tak pěkně 4x za rok střídá, i na tom létě se pár pozitiv najde (světlušky, noci, bouřky a tomu podobně)...
Ale mám takovej odpor k teplotám nad 18 stupňů celsia, že se dost dobře nemůžu na jaro těšit. Takový to příjemný voňavý předjaří je bohužel rok od roku kratší a květen už většinou bejvá na zdechnutí.
No a jakožto arachnofobika mě moc netěší, že se kvapem přibližuje den, kdy se mi někde nad postelí vyloupne první letošní pokoutník - a pokud možno nějakej takovej, kterej ke mně přeleze z chodby, kde i nejmenší pavouk je dost velkej na to, abych z něj dostala infarkt...
Ale mám takovej odpor k teplotám nad 18 stupňů celsia, že se dost dobře nemůžu na jaro těšit. Takový to příjemný voňavý předjaří je bohužel rok od roku kratší a květen už většinou bejvá na zdechnutí.
No a jakožto arachnofobika mě moc netěší, že se kvapem přibližuje den, kdy se mi někde nad postelí vyloupne první letošní pokoutník - a pokud možno nějakej takovej, kterej ke mně přeleze z chodby, kde i nejmenší pavouk je dost velkej na to, abych z něj dostala infarkt...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby mi aspoň nebylo tak blbý je likvidovat, chudáčky...
Jenže když přitáhnu od poče ve čtyři ráno a naši už spí, nemá je kdo vynášet a zachraňovat před dávkou biolitu...
A pavouk po dávce biolitu - to je děsně smutnej pohled.
Bohužel - buď on nebo já. Párkrát jsem podobný situace řešila spaním v obejváku v křesle a nic moc...
Jenže když přitáhnu od poče ve čtyři ráno a naši už spí, nemá je kdo vynášet a zachraňovat před dávkou biolitu...

A pavouk po dávce biolitu - to je děsně smutnej pohled.
Bohužel - buď on nebo já. Párkrát jsem podobný situace řešila spaním v obejváku v křesle a nic moc...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ani ne, já zaškrtla, jak jsem zjistila, nejvyšší rychlost a normu na promítání pro Ameriku a ne pro Europu...jo, chybama se jeden učí...sevencreature píše:alexa: Asi máte v práci nějakou starou plečku![]()

(doufám, že to zítra v práci půjde, páč se z toho jinak asi zblázním-občas užívám pc v práci jeko tester...)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Já si na zimu vyjímečně nestěžuju, včera jsem si díky ní krásneě zalyžoval. A pak jsem jel 70km vlakem a vlak dojel na minutu přesně
A to i přesto, že na vedlejší koleji před námi dojelo Pendolino (že by to bylo tím, že přijelo z druhé strany?
)

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vrrrrrrrr, stěžuju si na redaktory časopisu Pevnost - mám to už hezky dlouho předplacený a začátkem roku 2006 přichází jedno zklamání za druhým. Většina rubrik, které mě zajímaly, skončila a neustálé opakování recenzí na filmy, o kterých tam už obsáhlá recenze byla, mě fakt nebere 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.