Asi bylo cílem filmu něco jiného než abych dostal hlad, ale když já se tam nepřežírám, nadváhou a podobnými neduhy zdaleka netrpím, žaloby na MCD neschvaluju (každý ať si obžérství užívá na vlastní riziko) a cílená reklama na děti mi nevadí.... Holt nejsem dobrá cílová skupina
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Někdy je po Tobě chtějí, i když jsi tam na jídle
A někdy vůbec... Ale já tam zase tak často nechodím
Btw z čeho se ty hranolky vlastně dělají?
Asi bylo cílem filmu něco jiného než abych dostal hlad, ale když já se tam nepřežírám, nadváhou a podobnými neduhy zdaleka netrpím, žaloby na MCD neschvaluju (každý ať si obžérství užívá na vlastní riziko) a cílená reklama na děti mi nevadí.... Holt nejsem dobrá cílová skupina
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to z čeho, ale jak. Když brambory zmrazíš a pak rozmrazíš, tak se z nich stane jakási kaše. Takže, aby něco vydržely, tak se dávají koupat do pyrosiřičitanu
máti si to přečetla v Týdnu a od té doby jí hranolky tak, jako já tj. pouze domácí
mě je to fuk, bo ty kupované mi stejně nikdy nechutnaly a moc jsem jich za svůj život sníst nestihla
Cílená reklama na děti - kapela Kashmir 9:41 měla klip, kde vystupoval ten Mekáčklaun
K9:41 jsou kršňáci a vegani, takže pan klaun moc positivní roli neměl 
Cílená reklama na děti - kapela Kashmir 9:41 měla klip, kde vystupoval ten Mekáčklaun
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Killer je klasika, nejlepší film, co jsem viděl. Od Woo můžu doporučit ještě Better Tommorow, Bullet In The Head, Once a Thief nebo God of Gamblers, taky výborné dílka.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V úterý jsem viděl Zkrocenou horu. Filmu by imho prospělo zkrácení o cca 20 minut (především v druhé polovině), ale jinak jde o dobře natočenou a zahranou romanci. (ovšem Oscara bych jí určitě nedal
)
Btw: kdo vlastníte Sims 2, můžete vyzkušet tento mod
Ve čtvrtek mě pak dosti zklamal Křižník Potěmkin. Ne že by to byl natolik špatný film, ale čekal jsem od něj mnohem více.
A příští neděli se na ČT 2 chystá Přízračný svět, kterýžto velmi doporučuji.
Btw: kdo vlastníte Sims 2, můžete vyzkušet tento mod
Ve čtvrtek mě pak dosti zklamal Křižník Potěmkin. Ne že by to byl natolik špatný film, ale čekal jsem od něj mnohem více.
A příští neděli se na ČT 2 chystá Přízračný svět, kterýžto velmi doporučuji.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmpf - jednou za uherák zapnu TV a jako na potvoru dávají na dvou kanálech celkem zajímavé pořady. Na óčku koncert Stinga a na ČT2 Posla z Liptákova. No zatím vede ČT2 - ''Don šajn'' - aneb ''začneme vyrábět kapesní svítilny tááákhle velký''.... no - 
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Jo, taky jsem si včera nemohl nechat ujítFrosty píše:Hmpf - jednou za uherák zapnu TV a jako na potvoru dávají na dvou kanálech celkem zajímavé pořady. Na óčku koncert Stinga a na ČT2 Posla z Liptákova. No zatím vede ČT2 - ''Don šajn'' - aneb ''začneme vyrábět kapesní svítilny tááákhle velký''.... no -
Tak jsem včera viděla Inuyasha Movie: Love in Trascedent time
.Byl celkem pěkný a ten Menoumaru byl taky povedený
Hodnocení: 7/10
A dneska jsem viděla Inuyasha Movie:Castle behind mirrors
Byl mnohem lepší než ten první
.Kdybych tak dlouho nemusela čekat než se to video přestane sekat tak bych to sjela ještě jednou
Hodnocení: 9/10
A závěr?
Doporučuji milovníkům anime tyto filmy shlédnout.Oba jsou totiž opravdu pěkné.
Hodnocení: 7/10
A dneska jsem viděla Inuyasha Movie:Castle behind mirrors
Byl mnohem lepší než ten první
Hodnocení: 9/10
A závěr?
Doporučuji milovníkům anime tyto filmy shlédnout.Oba jsou totiž opravdu pěkné.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někoho napadlo jít na film Memoirs of Geisha, doporučuji přečíst předtím toto hodnocení japanologa
http://www.nostalghia.cz/myslet-filmem/ ... _gejsa.php
http://www.nostalghia.cz/myslet-filmem/ ... _gejsa.php
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?