Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nas takle a jeste hur oslovoval jeden ucitel.. Starej dedek, bejvalej bachar.. Jeho nejoblibenejsi hlaska byla: ty debile poprdenej ja te udelam :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

LordArian píše:Lerek: Tak do očí mi to neřek, ale jeho opis jsem dost dobře pochopil :roll:
:roll: :roll: :roll: A to pri akej príležitosti???
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

:boohoo: :boohoo: :boohoo:
Sťažujem sa na seba a na svojho jedného kamaráta:
Potrebujem si zformátovať HDD a veľké súbory ( downloadnuté hry ) si potrebujem zálohovať. Nemám však napaľovačku. Takže dnes ráno som kompletné PC niesol ku kamarátovi, kde sme PC spojili kábľom a dali sme kopírovať downloadnuté hry, konkrétne komplet NWN, PT a Demon Stone...
Vyzeralo to na dlhý čas a tak sme PC nechali tak a na 2 hodiny išli preč... potom sme sa vrátili a ešte sme pozerali nejaký film... občas sme išli skontrolovať cchod prenosu... a asi po hodine pozerania filmu sme zistili, že pri prenose nastala chyba... kopírovanie bolo nanič - znova sa nám to nechcelo robiť a tak sme rozmýšľali čo ďalej...
Nás idiorov nenapadlo, že stačilo zobrať môj HDD, vložiť ho do jeho PC a dáta prekopírovať - tak sme pekne rozmontovali oba PC, prehodiuli HDD, prekopírovali dáta, vrátili HDD späť a zase zložili oba PC. Potom som vymazal PT, NWN aj Demon Stone zo svojho HDD, s tým, že už ich u seba nepotrebujem. Kopírovanie prebehlo úspešne, takže bolo všetko OK.
Potom sme si chceli zahrať niečo cez kábel, kedže sme už mali oba kompy pri sebe - nejak nám to nefungovalo a tak sme sa babrali s pár nastaveniami - hlavne na jeho PC... kedže sa do toho príliš nerozumieme na jeho PC sa čosi pos*alo. Potom sa nám jeho počítač vrátilo podariť do pôvodného stavu, ale nevedeli sme s akými následkami - totiž pri tejto operácii kamarát musel obnoviť systém od určitého dáta a tým pádom sme poškodili alebo zničili všetky dnes krvopotne prekopírované súbory ( teda aspoň myslím, že týmto pádom ), ktoré som už samozrejme vo svojom kompe ja nemal... zistili sme to pri pokuse o spustenie FIFA 2006, ktorú som mimochodom kopíroval tiež. Potom sme kontrolovali aj ostatné súbory - väčšina chýbala alebo bola poškodená... ... :-x :-x :-x
:boohoo: :boohoo: :boohoo: :boohoo:
To, že som stratilô toľko drahocenného času kvôli ničomu ( súbory som si mohol vymazať aj sám doma - však koniec koncov to bol výsledok tejto operácie... ;-) ), stratil NWN, stratil Demon Stone a ešte pár iných nepodstatností by mi nevadilo... ale to, že som si nenávratne odsral Planescape: Torment, to je **** *** *** **** **** ****!!!! ....
To sa nedá vypovedať...
:-? :-x :evil: :-( :cry: :wall: :sick:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

V prave ruce mam nejspis syndrom karpalniho tunelu :-? .
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

necrotising_ píše:V prave ruce mam nejspis syndrom karpalniho tunelu :-? .
To já zas v levé. :mrgreen:
Ale vážně, o tom se nevyplatí moc žertovat, dej tomu odpočinek, to pomůže, uvidíš. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

poučte mne, neznalého, co je karpalní tunel?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Yachiko: :shock: :arrow: Upřímnou soustrast - ale zase máš motivaci si P:T zahrát odznova.. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

KOFi: Zjavne si nepochopil, ja PT týmto pádom už nemám a nemám ho kde zohnať... :-x :cry:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Yachiko: Aha :oops: - Tak to už je horší.. :-?

necrositing: To je opravdu nicmoc stav :!: :evil:
A to v té poradně ještě píší něco o omezení používání myši..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 7.3.2006 21:46, celkem upraveno 2 x.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

ohavná kurvárna
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

A ja si pred temi 5 mesici, kdy mi to zacalo, rikal, ze me pri tom hrani Diabla 2 nejak moc boli ruka :lol: .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko: Ber to jako spravedlivý trest počítačovému pirátovi. Buď rád, že to neprovedla Softwarová policie, ale jen váš vlastní um.

necrotising: Jo, o tomhle syndromu píšou u každého Microsoftího hardwaru (myši, klávesnice a tak). Snad se to brzo zlepší :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

myslím, že tohle je spíš myšinou. si ji přehoď do opačné ruky, nebo si dej od pc pauzu.. 8-)
sevencreature: zlepšit? a to jako jak?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Landor: Tím zlepšením jsem myslel necrotisinga jeho zápěstí :-)

Uhm, dneska jsem nějak zabržděnej - mám pocit jak na tripu (blbý flashbacky :-x )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“