Voľná diskusia

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Frosty píše: A to ještě ne tak, že by na tom byl nejlépe fighter, který má suveréně největší %zabití v družině (u kterého bych to s toho důvodu i čekal), ale nejlépe je na tom bard s absolutně nejmenším počtem zabití ...?
Pokud je v čele, pak to není tak divné, vzhledem k tomu jak se rozdělují XP. Ne vždy jde totiž rozdělit XP na stejné části.
Řekněme, že dostane tvá šestičlenná družina 20 XP. Pak se to rozdělí takto:
1. postava - 4 XP
2. 4 XP
3. 3 XP
4. 3 XP
5. 3 XP
6. 3 XP

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Razfallow: Díky. To bude tím no - barda mám skutečně v čele. A 'chvost' družiny (5. fighter a 6. hraniář) skutečně lvlují jako poslední...
Pokud to pojedu příště, tak v půlce hry proházím pořadí :-D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: To není třeba, pokud jsou členové družiny na různých levelech, je rozdělování zase jiné
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LA: ee - lvl mají všichni stejný (momentálně 15). V IWD2 snad ani nende, aby měl někdo vyšší lvl než ostatní družníci..? Tedy nevím jak v případě drowů, aasimarů, tieflingů apod, jelikož v družině, žádnou 'obtížněji-lvlovací' rasu nemám...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

V případě těchto ras je level of course rozdílný, ale jaký to má vliv na rozdělování bodů to nevím.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: No když už zůstaneme u těch jednoduších ras, tak v případě, že např. první člen družiny se dostane o lvl. víš než ostatní(jako 1. příjde na vyšší level) jsou na něch brány takové ohledy, jako by byl poslední. U Razova vzorce by pak tedy rozdělení zkušeností bylo 3,4,4,3,3,3
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LordArian píše: v případě, že např. první člen družiny se dostane o lvl. víš než ostatní(jako 1. příjde na vyšší level) jsou na něch brány takové ohledy, jako by byl poslední. U Razova vzorce by pak tedy rozdělení zkušeností bylo 3,4,4,3,3,3
:?: - měl jsem za to, že ten Razův vzorec se vztahuje pouze na 'pozice' jednotlivých postav. Tedy i ve chvíly, kdy prní 3 jdou na 15lvl, a další 3 až o něco později, tak ale dle mě stále při nemožnosti rovného rozdělení dostane postava na první pozici nejvíce ať už je na jakém-koli lvl..?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: Postava na 20. a na 1. levelu přece za zabití stejného padoucha nemůže dostat stejně zkušeností...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LA: no ale základ rozdělování zkušeností ve skupině je přece v rovném dělení na počet členů ne..?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: to jo, ale těch faktorů na rozdělování je tam více...
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Yachiko píše:Jj, časový uzol bol výborný... vracať sa každý raz o deň spať... :pray:
Inak ten prevozník mi nejak nevadil, akurát ma zdržoval - 15k zlatých bolo nič, kedže na konci IWD som mal niekoľko milíonov... ;-)
Bohac. Ale keby si ich mal tak naaozaj :shock:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak právě jsem kuchnul Šestku :dancing:
Dalo mi to asi hodinu a půl práce postupného zjišťování co na koho platí a kdy je třeba s kterou postavou popojít, aby ten který protivník zaútočil právě na toho, koho potřebuji :-P
Ale těší mě, že jsem nemusel sáhnout ani ke snížení obtížnosti, ani k žádným nekalým bojovým fintám.
Z toho jednoručního meče má teď moje paladinka OBROVSKOU radost 8-)

Hm, docela bych chtěl potkat člověka, který psal historii toho meče :lol:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis: congratulation ;-) No - té paladince se ani moc nedivím :-D
Jinak k tomu zjišťování co na koho platí.... stačilo přečíst celý ten příběh toho amuletu ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Frosty píše:Jinak k tomu zjišťování co na koho platí.... stačilo přečíst celý ten příběh toho amuletu ;-)
:shock: A jej... já ho nečetl vůbec :oops: Se všemi těmi bugy v Dračím oku, exporty a importy postav, předěláváním předmětů.. jsem na to pozapomněl.
No, ale zase teď můžu mít větší radost z úspěchu, když jsem na to přišel sám... :-)
Jen jsem s eobával, že ten meč bude obouručák - jako Carsomyr. Naštěstí ne, ufff, já mám paladinku jako nárazník.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis_CG_thief píše:No, ale zase teď můžu mít větší radost z úspěchu, když jsem na to přišel sám... :-)
Tó je taky fakt :-) ... Teď nevím - ten amulet ti zůstane i po vyvolání meče..? Pokud ano, tak si ho určitě přečti.. Ty bitvy s jednotlivými členy 6ky jsou tam celkem hezky popsány. Samotný meč už má jen takovou všeobecnější historii týkající se spíše věcí před a po výpravě...
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“