Arthalion: AFAIK se to rozhodně nevyplatí. Každý koho znám, kdo je instaloval je po čase rychle odstranil a vrátil se k normálním. Výkonově moc nezískáš a kompatibilita je problém.
Ale můžu se mýlit - koneckonců, jsou to jen informace z doslechu No já bych je asi radši neinstaloval...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion píše:Co myslite, oplati sa 64 bit Windows? Pocul som, ze na nom nebezia niektore antiviry a hry, je to pravda?
Mal som ho krátko. Alcohol som inštaloval dosť problémovo podla nejakého návodu na nete... dá sa povedať, že manuálne. Avast šiel, moc hier som neskúšal, ale Bloodlines nešli Na Far Cry je dobrý patch, ale neskúšal som ho.
Posílám save a nějak to nefunguje, hra je cracknutá, může to mít nějaký vliv? V adresáři save jsou jen soubory .sav a descripiton.txt, jinak nic
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Posílám save a nějak to nefunguje, hra je cracknutá, může to mít nějaký vliv? V adresáři save jsou jen soubory .sav a descripiton.txt, jinak nic
nuke: Co uf? To mi jako nepomůže já jsem tohle v životě nedělala, savy si nezálohuju nebo tak něco, ten Undying u mě někdo hrál a dostali jsme se docela daleko, tak se mu nechce začínat znovu, no a save pošlu a on tam nejde dát.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:nuke: Co uf? To mi jako nepomůže já jsem tohle v životě nedělala, savy si nezálohuju nebo tak něco, ten Undying u mě někdo hrál a dostali jsme se docela daleko, tak se mu nechce začínat znovu, no a save pošlu a on tam nejde dát.
Ja som to nepochopil na prvýkrát z tvojho popisu stavu veci
A posielala si aj save aj to txt ? A ešte dačo, niektoré hry si save ukladajú do dokumentov, čo ale asi nebude tento prípad. Crack by nemal mať dopad na funkčnosť savu, iba žeby ste mali rozdielne (rozdielne opatchované) verzie hry.
nuke: Poslala jsem nejdříve jen save a pak i to txt, teď je tam obojí, .sav se vymazal a texťák zůstal a do dokumentů se to neukládalo, je to normálně v Program files, v adresáři hry.
nuke: Poslala jsem zarazovaný save - .sav a k tomu decription.txt. Jsou tam složky v adresáři save, číslo 0-9, ale ty se mi nedaří odeslat z žádného mailu - ani seznam, ani gmail, ani centrum, odesílá se to půl hodiny a pak mail chcípne a to mám vypnutý firewall takže jsem to rozsekla, ať si to zahraje znovu od začátku, že tohle se nedá
Vampiria píše:nuke: Poslala jsem zarazovaný save - .sav a k tomu decription.txt. Jsou tam složky v adresáři save, číslo 0-9, ale ty se mi nedaří odeslat z žádného mailu - ani seznam, ani gmail, ani centrum, odesílá se to půl hodiny a pak mail chcípne a to mám vypnutý firewall takže jsem to rozsekla, ať si to zahraje znovu od začátku, že tohle se nedá
Inak takéto veci posielam cez ICQ alebo MSN Messenger. Nemá ten kamoš ICQ ?
nuke: Chtěla jsem to poslat přes ICQ, ale má tam firewall od XPeček a neví, jak ho vypnout a já to nevím též, jelikož tady mám 98 a XPéčka v Praze mi instaloval někdo jiný a firewall vypnul no já už mu řekla, ať si to prostě zahraje od začátku, že jiné řešení tu není.
Vampiria píše:nuke: Chtěla jsem to poslat přes ICQ, ale má tam firewall od XPeček a neví, jak ho vypnout a já to nevím též, jelikož tady mám 98 a XPéčka v Praze mi instaloval někdo jiný a firewall vypnul no já už mu řekla, ať si to prostě zahraje od začátku, že jiné řešení tu není.
necrotising_ píše:Na co Office, kdyz tu mame Open Office? :P :)
Open Office mají jeden nedostatek - nepodporují mi tu pohybovou kolíbku na notebooku! Čímž je jejich užitná hodnota blízká nule, prostě proto, že nemůžu rolovat dokumentem