Buldok...jednou je pouštěli v pubu a já se otázala, zda je to XIII. stolení

tak nevím, jestli by mě za to zřezali spíše fans první, druhé nebo obou kapel
Moderátor: sevencreature

? Já bych metelila raději na GP
 ? Já bych metelila raději na GP  i když tam bylo letos lidí, že jsem měla chuť utéci
 i když tam bylo letos lidí, že jsem měla chuť utéci  ale ten Tábor radosti stál vážně za to
 ale ten Tábor radosti stál vážně za to 
to si piš že radši na srazVampiria píše:AlieN: Jsi šel radši na sraz? Já bych metelila raději na GP
 (ale moc se ti nedivím, když jste pražských srazů měli už dvacet
 (ale moc se ti nedivím, když jste pražských srazů měli už dvacet  )
 )jj viděl jsem pár fotek a vypadalo tam docela narváno (ale stejně bych tam rád zašel, snad příštěVampiria píše: i když tam bylo letos lidí, že jsem měla chuť utéciale ten Tábor radosti stál vážně za to

)
 ) ? Můžeš mi dát linky? Na oficiálních stránkách ještě nic není, na stránkách známých taky ne.
 ? Můžeš mi dát linky? Na oficiálních stránkách ještě nic není, na stránkách známých taky ne. 

a dostalo mě, když Dark pustil na závěr GP Weeping song od Cavea...vzpomenuli jsme klip a vběhli jsme Nicka s Blixou napodobit na parket
 a dostalo mě, když Dark pustil na závěr GP Weeping song od Cavea...vzpomenuli jsme klip a vběhli jsme Nicka s Blixou napodobit na parket