Sny

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

hmm.Mě se dokonce dneska zdálo že jsem bezdomovec :lol: .Byla jsem tam s jednou holkou a pořád jsem ji přesvědčovala,že je to jen sen.Pak mi řekla že musí ně+kam zajet a já že mám jet s ní.Tak jsme dojeli k bílé budově.Ona mě dovnitř strčila a zamkla dveře.A předemnou náhle vyvstal nápis "Ústav pro duševně choré........."

Nevěděla jsem že je to se mnou až tak vážný :lol: :lol: :lol:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

:think: nevím čím to, ale poslední dobou mám vážně nějaké 'snové' období. (samozř. ne ve smyslu úžasné a skvělé) Již třetí den za sebou se mi zdál sen. Dnes dokonce dva.
V tom prvním jsem ležel v posteli a snažil se usnout, leč se mi to nedařilo. Najednou se mi zdálo, že mi něco leze po peřině - vstal jsem - vyklepal ji a znovu zalehl. Za chvilku to samé, ale tentokráte jsem ležel jako osoba postižená kouzlem 'hold person' a jen jsem sledoval jak si to k mojí hlavě šine pavouk. No za pár okamžiků už byl uveleben v mém uchu :sick:
V tu chvíly jsem se zpocený probudil a z lehu do sedu jsem vystřelil, jako už dlouho ne :-x ... Tedy - jestli to nebyl sen, tak ať si mě LOLth nepřeje :twisted:
No a ten druhý byl zřejmě 'za odměnu' :lol: Ovšem ten již publikovatelný není 8-)
2 Atrhalion - a pokud by jsi chtěl argumentovat svým podpisem - no - ty hranice a 'překážky' tam myslím nejsou pro nic za nic ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Když už se mi kolem druhé hodiny ráno povedlo usnout, tak cestou na M.Blanc mě dvakrát probudil budík před pátou, že mám jít do práce...ach jo...a prezentace pořád není hotova...ani ve snu... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

me se jednou zdalo, ze sem letel pres alpy v takove male unimo bunce, byly tam ctyri dvere, otevrene, a bar, porad se to kymacelo a ja sem letel asi tak ve trech kilometrech. mel sem co delat, abych nespadl. docela sranda.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak to já sebou na ten M.Blanc tahala notebook a foťák...jen netuším proč jsem ťapala v pyžamu a kanadách...a neumrzla ?
Ale jestli tam někdy pojedu tak i poslepu...a s lapačem snů ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

tuhle se mi zdal sen, naprosto RP. utikal sem pred zloduchy z horske chaty, kde nas drzeli, abysme jim prali pradlo. utikal sem se kupinou vzbourencu, ale kdyz sme se dostali k ohromnemu kaňonu, zacali po nas strilet sipy vojaci v modrem. no na hole skale se blbe kreje. sebehl sem na cestu. pak ale spoza stromů vyskákali oni vojáci. chytili mě a mé společníky. vyškubl sem se a jednomu vrazil loktem do držky. před sebou sem uviděl kameny dlážděný svah a dole jezírku. po zadku sem zjel ty kočičí hlavy( :-P ) a dopadl do rybníka. to byla jízda! ve městě poblíýž sem sehnal nějakou výbavu a šel na východ... hej, asi moc valim dracak.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Se mi nedávno zdál sen odehrávající se v Planescape, jakýsi šílený boj pod Hadrníkovým náměstím :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Sakra........ty Rp sny jsou asi vážně nakažlivý.Už se mi zdává něco podobného a taky je to většinou útěk od někud někam 8-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria píše:Se mi nedávno zdál sen odehrávající se v Planescape, jakýsi šílený boj pod Hadrníkovým náměstím :-D
To bylo varování, že už bys měla v bytě konečně uklidit ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Však jsem uklidila 8-) ale to se mi zdálo až po tom, takže asi šoková reakce organismu na tu nepříjemnou uklízecí činnost :-P
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Předevčírem se mi zdálo, že jsem finančním manažerem v nějaké švýcarské drůbežárně, děsivé :cry:
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

včera se mi zdál sen, kdy jsem skrze probořenou zeď sváděl laserovou přestřelku se svými sousedy a jejich dvěma uřvanými fakany. Myslím, že výklad není zapotřebí... ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hamster: výklad ani tak ne, jako spíše konečné skóre :twisted: Tedy jestli jsi dosáhl klidu a pohody, nebo se něco po... :-D..?
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Frosty píše:Hamster: výklad ani tak ne, jako spíše konečné skóre :twisted: Tedy jestli jsi dosáhl klidu a pohody, nebo se něco po... :-D..?
Jestli jsem dosáhl pohody?? Kdo myslíš, že mě z něj před půl šestou probudil?? :-D Takhle uřvaný spratky za zdí bych nepřál ani Kačeru Donaldovi. Navíc je obvykle následujou i jejich rodiče, který se je snaží utišit tím, že je přeřvou. A to mám denně. Zatím jedinný učinný prostředek, který jsem objevil je překřičet je reprem, ale při tom se špatně spí... :-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hamster píše:Jestli jsem dosáhl pohody?? Kdo myslíš, že mě z něj před půl šestou probudil?? :-D
Njn - příště to chce lepší mušku :lol: :twisted:
Jinak já si minulý měsíc ty sny asi už vybral :-? Od té doby se mi zdály asi jen dva a oba jsem zapoměl do minuty po probuzení... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“