Mno - včera jsem to o hodinu protáhl, takže dneska to vykompenzuji a o hodinu to zkrátím (překvapivě )...
I když kdo ví - po sprše se to zase může 'přelomit' a je z toho 4 hodina jak vyšitá
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Já si to tu musím užít, když nevím, jestli mi ten net v Pze pojede
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Hmm, asi si ještě něco zahraju..váhám mezi Diablem 2, Undyingem a Falloutem 2. To je rozhodování
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ja zas idem študovať manuál k Transport Giantovi. Zatial sa mi to zdá byť pekne zložitá kravina, ale podobá sa to na Industry Gianta a toho som mal celkom rád, takže TG asi ešte dám šancu.
Tak jsem zatím nevybrala nic, bo jsem se zasekla u vykecávání se známým a nestačím valit bulvy, co z něj leze za věty
EDIT: Takže jdu nejdříve na Diablo 2, to mě bude bavit při troše štěstí tak 10 minut, pak pár zápasů v UT no a pak Undying a jestli mne omrzí i to, tedy se pustím to F2