Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Problém s padaním som pravdepodobne vyriešil - mám však ďalší problém...
Sulik mi uteká z boja - je plne zdravý, kompletne vyzbrojený, ale uteká z boja. Skúšal som mu zmeniť Príkazy boja, ale ani to nefungovalo. Dosť ma to štve pretože má Superkladivo a Stvrdenú Energo zbroj, ale tiež aj preto, že momentálne som v Navarre a často utečie rovno medzi mutantov apd čo znamená istú smrť...

Sulik mi uteká z boja - je plne zdravý, kompletne vyzbrojený, ale uteká z boja. Skúšal som mu zmeniť Príkazy boja, ale ani to nefungovalo. Dosť ma to štve pretože má Superkladivo a Stvrdenú Energo zbroj, ale tiež aj preto, že momentálne som v Navarre a často utečie rovno medzi mutantov apd čo znamená istú smrť...
Jo, to je nešvar Falloutu 2. V závěru hra při bojích velice ráda padá. Zvětšení velikost cache sice trochu pomůže, ale rozhodně tento problém nevyřeší... nebo alespoň pokud jde o mě a můj komp. Co vím, tak padání je celkem náhodné a na některých kompech jede celkem v pohodě, a na jiných děs a bída. Nicméně Navaro není třeba likvidovat. Já jsem tam prostě jen napochodoval splnil pár opravdu opravdu velice zajímavých a vtipných questíků a zase se zdekoval.Yachiko píše:Mám dosť veľký problém:
Občas sa mi stávalo, že mi Fallout spadol - najmä v niektorých bitkách po zásahu od nepriateľa, ale nikdysa to v jednom súboji po sebe neopakovalo.
Som v Navarre a na začiatku prvého poschodia sú vojaci v Combat armore s Plasma Rifle. Vždy keď ma trafia spadne hra... :-? :-(
Čo mám robiť?
Naposledy upravil(a) CeBrk dne 10.3.2006 14:02, celkem upraveno 1 x.
To se mi taky stávalo, že zdrhal(buďto on nebo Vic).Yachiko píše:Problém s padaním som pravdepodobne vyriešil - mám však ďalší problém...![]()
V Navaru jsou mutanti?
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Prostě jim řekni, ať na tebe čekají a Navarro vystřílej sám.
Stejně nemá cenu brát je sebou, akorát by se ti pletli pod nohama a nebo umřeli.
No mně Fallout 2 nepadá ani na začátku ani na konci... Zajímavé
Stejně nemá cenu brát je sebou, akorát by se ti pletli pod nohama a nebo umřeli.
No mně Fallout 2 nepadá ani na začátku ani na konci... Zajímavé

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sulika som nechal stáť, Marcusa a Gorrisa beriem zo sebou - Marcus je na nich dosť platný, akurát je škoda, že nmôžeme mať žiadne brnenie - na útok je smrtiaci, ale ľahko ho tiež zabijú...
Mám však horší problém - cache som si nastavil na 1300, ak dám viac, nejde spustiť Fallout a to mám na HDD voľných 25GB. Ale 1300 by malo byť dosť nemyslíte? Horšie je, že na dvore základne ostal na západe vojak v Energo zbroji s Plasma Rifle a pár veží. Na dvore musím mať stále bojový mód - nejde vypnúť. To pôjde asi až keď to tam kompletne vyčistím... to však nepôjde, pretože keď ma ten šmejd trafí ( a to sa obísť nedá ), tak mi spadne hra...
Už mi to vážne začína liezť na nervy... neviete mi niekto pomôcť?
Mám však horší problém - cache som si nastavil na 1300, ak dám viac, nejde spustiť Fallout a to mám na HDD voľných 25GB. Ale 1300 by malo byť dosť nemyslíte? Horšie je, že na dvore základne ostal na západe vojak v Energo zbroji s Plasma Rifle a pár veží. Na dvore musím mať stále bojový mód - nejde vypnúť. To pôjde asi až keď to tam kompletne vyčistím... to však nepôjde, pretože keď ma ten šmejd trafí ( a to sa obísť nedá ), tak mi spadne hra...

Už mi to vážne začína liezť na nervy... neviete mi niekto pomôcť?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: